Aποκάλυψη του Star για τον Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου




Νέα στοιχεία φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για την τραγωδία στα Τέμπη. Πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει ότι ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του οργανισμού, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, παραποίησε ηχητικά ντοκουμέντα που αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιθεωρούσε το υπό κατασκευή κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Με αυτή την επιστολή το πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει παραποίηση στοιχείων στους κόλπους του οργανισμού. Μάλιστα, ζητά να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνώριζε για τον άτυχο διευθυντή κυκλοφορίας, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από έναν μήνα στο Λαγονήσι.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» αναφέρεται στην επιστολή.

Η επιστολή με την οποία πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει παραποίηση στοιχείων στους κόλπους του οργανισμού

Το «διαβολικό» τροχαίο λίγο μετά τα Τέμπη
Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη Λεωφόρο Σουνίου, όταν συγκρούστηκε με ένα λευκό βανάκι και στη συνέχεια με ένα ΙΧ. Η είδηση είχε προκαλέσει αίσθηση, αφού ως διευθυντής κυκλοφορίας αποτελούσε πρόσωπο- κλειδί για το δυστύχημα στα Τέμπη.



Η απάντηση του ΟΣΕ για τις νέες καταγγελίες
«Περιμένουμε γραπτώς αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέγονται και θα κινηθούμε αναλόγως» απάντησαν πηγές του ΟΣΕ στον Άρη Λάμπο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Eπιθεώρηση της τηλεδιοίκησης από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Το πρωί, ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης επιθεώρησε τον νέο σταθμό της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, ο οποίος αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το Πλατύ στα τέλη Ιουνίου. Όσο γρήγορα και να ολοκληρωθούν οι εργασίες όμως, ο χρόνος δε γυρίζει πίσω για τις οικογένειες των 57 ψυχών

Επέστρεψε στις βάρδιες σταθμάρχης που διώκεται ποινικά
Οι συγγενείς των θυμάτων έμαθαν μάλιστα έκπληκτοι την είδηση πως ο σταθμάρχης Π.Κ. που διώκεται ποινικά, επέστρεψε στις βάρδιες.

«Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει ένα τεκμήριο αθωότητας όλων όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή» επισήμανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Όπως δήλωσε ο υπουργός στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επαναλειτουργήσει ο προαστιακός Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.