Σημείο κινήτρου και o… ΘεμπΆγιος της Ρεάλ




Αμιγώς από La Liga θα είναι οι αποψινές προτάσεις μιας και αύριο θα ασχοληθούμε κυρίως με Γερμανία. Ένα συνδυαστικό κι ένα ειδικό.

Βαγιαδολίδ – Χιρόνα (19:30)

Η γηπεδούχος είχε μέτρια παρουσία, μέχρι που ο μεγαλομέτοχος Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Έφερε ένα δικό του παιδί, τον Ουρουγουανό Πεσολάνο και μαζί του η ομάδα έχει πάρει 4 βαθμούς σε δύο ματς, όσους απέχει από την ζώνη του υποβιβασμού. Παραχώρησε 3-3 εντός στη Μαγιόρκα και κέρδισε 2-1 τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα». Σαφώς καλύτερη στο επιθετικό σκέλος, με τα σχετικά κενά στα μετόπισθεν.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα χινάρια της ημέρας



Η Χιρόνα κέρδισε την ουραγό Έλτσε κι εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, αφού είναι στο +10 από τη 18η Εσπανιόλ. Ομάδα που παίζει επιθετικά και οι περισσότεροι αγώνες της έχουν ρυθμό. Στην ανάλυση υπάρχει καλύτερη κάβα και ρισκάραμε λίγο παραπάνω, εδώ πάμε με το πιο «ασφαλές» συνδυαστικό, καλύπτοντας και το σενάριο του 1-1.

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα (22:00)

Κάθε προπονητής μένει πάντα ευχαριστημένος από τις νίκες, νομίζουμε πως οι Ιταλοί χαίρονται δύο φορές αν κερδίζουν με σκορ 2-0. Έτσι και ο Αντσελότι, είδε την ομάδα του να επικρατεί δις της Τσέλσι με αυτό το σκορ και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για 9η φορά τα 11 τελευταία χρόνια. Στο πρωτάθλημα κάνει ροτέισον, δίνει ευκαιρίες σε παίκτες, όπως οι Νάτσο και Ασένσιο, που σκόραραν στο προηγούμενο ματς με την Κάντιθ, που και σε αυτό οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-0. Η Θέλτα είναι ασφαλής βαθμολογικά και δεν έχει τίποτα να χάσει στο «Μπερναμπέου». Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε κέντρο – επίθεση, από το νεαρό μεσοεπιθετικό… αποκάλυψη Γκάμπρι Βέιγα, στον γερόλυκο Ιάγκο Άσπας. Θα έχει κι αυτή τις ευκαιρίες της, ενώ με στόπερ τον αμυντικό χαφ Τάπια (λόγω των απουσιών), θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πάρτι οι παίκτες της Ρεάλ, αν το θελήσουν.

Όλα τα στοιχήματα προσφέρονται χαμηλά στο παιχνίδι (άσος, Over, G/G), θα το πάμε λίγο πονηρά. Κρόος και Μόντριτς αναμένεται να πάρουν ανάσες και θα χρησιμοποιηθεί ο μέσος Θεμπάγιος, λογικά θα παίξει και σε όλο το ματς, Θεού θέλοντως. Το να κάνει δύο τελικές προσπάθειες (ανεξαρτήτως κατάληξης) προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.