Πρωτομαγιά με λουλούδια, αντίκες και συναυλία στη Γλυφάδα 




Ο Μάιος μπαίνει με πολλές εκπλήξεις στη Γλυφάδα. Το νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από την 6η Έκθεση Οχημάτων Εποχής συνδυάζεται με τους ροκ ρυθμούς των 1550 και του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ.

Όσοι βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο «Δρόμο των Ποιητών», όπως έχει ονομαστεί ο πεζόδρομος της Γρ. Λαμπράκη, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα ζήσουν ένα αξέχαστο πρωινό, το πρώτο του Μάη.

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) συνδιοργανώνουν μια ρομαντική ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα, η οποία πλαισιώνεται από συναυλία του γνωστού συγκροτήματος 1550, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Μαζί τους, ο παλιός, γνωστός ροκάς Λάκης Παπαδόπουλος, που θα απογειώσει το κέφι.

Από βανάκια που θυμίζουν την εποχή… των χίπηδων μέχρι μηχανές, τζιπ αλλά και κάμπριο αντίκες και, βέβαια, ο ιστορικός «σκαραβαίος», όλα πρωταγωνιστές των δρόμων μιας άλλης εποχής, θα είναι εκεί, για να τα θαυμάσουν όσοι κάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα. «Την Πρωτομαγιά ελάτε στο «Δρόμο των Ποιητών» -στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας- για να πιάσουμε το Μάη και να …ρίξουμε μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν! Στο Δήμο Γλυφάδας γιορτάζουμε και αυτή την Πρωτομαγιά με μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, την ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων και μια μεγάλη συναυλία με το γνωστό ροκ συγκρότημα 1550 και τον αγαπημένο μας Λάκη Παπαδόπουλο στο «Δρόμο των Ποιητών». Μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με δεκάδες σπάνια αυτοκίνητα αντίκες και πολλή μουσική. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΟΟΕ Αντώνη Θεοχάρη για τη διαχρονική και εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Σας περιμένουμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.



Στους παρευρισκομένους θα διανεμηθούν 2.000 γλαστράκια από τον Δήμο Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.