Θεοδωρικάκος: Βαθιά συκοφαντικές και εθνικά επιζήμιες οι δηλώσεις Τσίπρα για την ΕΛ.ΑΣ.




«Βάλαμε φρένο στην ανορθογραφία του κ. Παπαδημούλη και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βλάπτοντας τα εθνικά συμφέροντα προσπάθησαν να σταματήσουν κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου του φράχτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά.
«Με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, που προχωράει με ταχύτατο ρυθμό, βάζουμε ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση και την απειλή εγκληματικότητας και τρομοκρατίας στη χώρα» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Αν ο λαός θέλει και ξαναεμπιστευθεί τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα 67 χιλιόμετρα, ώστε στα επόμενα 2-3 χρόνια όλο το μήκος του ποταμού Έβρου να έχει καλυφθεί από το φράχτη» επισήμανε, καλώντας παράλληλα τον κ. Τσίπρα να συνταχθεί με το εθνικό συμφέρον και να στηρίξει τις προσπάθειες για την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε ένα κόμμα Βαβέλ, στο οποίο άλλα λένε Δραγασάκης και Τσακαλώτος και άλλα λέει ο Τσίπρας. «Η αξιωματική αντιπολίτευση στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι θα χάσει στις εκλογές και θα είναι δεύτερο κόμμα και τα στελέχη της φτιάχνουν μετεκλογικά σχέδια» είπε χαρακτηριστικά. «Αν ξαναγυρνούσε η παρέα Τσίπρα-Βαρουφάκη, που ζημίωσε τη χώρα με 100 δις ευρώ, θα ήταν καταστροφή για τη χώρα» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε και στις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το Βερολίνο πως η Ελληνική Αστυνομία διοικείται από την μαφία: «Οι επιπόλαιες δηλώσεις του κ. Τσίπρα και η επίθεση του στην ΕΛ.ΑΣ. είναι απαράδεκτες, αστήρικτες, βαθιά συκοφαντικές και εθνικά επιζήμιες». «Ο κ. Τσίπρας από την πρωτεύουσα της Γερμανίας επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στην Ελληνική Αστυνομία, ζημιώνοντας τη χώρα, η οποία φέτος περιμένει πολλά περισσότερα εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό, που αυξάνουν το εθνικό εισόδημα. Αν άκουγαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να αμφισβητούν αν μπορούν να είναι ασφαλείς. Σε μια χώρα που έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλέστατος προορισμός. Τον καλώ να ανασκευάσει και να σεβαστεί το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.