«Αξία» στους πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος




Σαν… final-4 μοιάζει η αποψινή αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, με τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να κοντράρονται σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη», αντίστοιχα.

617. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

Μάλλον τελευταία ευκαιρία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρώτη δυάδα. Σε 4 φετινές συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο έχει 2-1-1, ενώ δεν ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες από αυτές. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0) και έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία στα 9 από τα 10 παιχνίδια τους. Μάλλον αδικούνται στο σετ αποδόσεων, πιστεύουμε πως μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Ποντάρουμε στο 1.98 του διπλού με +0,25 χάντικαπ.



Δείτε επίσης: Κριτικές για την betsson επικοινωνια

624. Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00)

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό… εκτροχίασε τους «ερυθρόλευκους», που αν κερδίσουν απόψε αφενός επανέρχονται στη διεκδίκηση του τίτλου, αφετέρου παίρνουν και τη ρεβάνς από την «Ένωση» για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν αποσπά τόσο εύκολα αποτέλεσμα στον Πειραιά και γι’ αυτό οι αποδόσεις του διπλού είναι μεγάλες.

Βρίσκουμε αξία στο διπλό του 3.50.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.