Περιοδεία Θεοδωρικάκου στη Γλυφάδα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Γλυφάδας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο βουλευτή στον Νότιο Τομέα 3 Αθήνας Τάκη Θεοδωρικάκο.  Σε κάθε σημείο που επισκέφτηκε ο υπουργός στην μητρόπολη των νοτίων προαστίων έγινε δέκτης εκδηλώσεων στήριξης στις επικείμενες εκλογές.  

Ο κ. Θεοδωρικάκος αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βάρης, Βουλιαγμένης κ.κ. Αντώνιο. Ο Ιεράρχης ευχαρίστησε τον υπουργό για τη συμβολή του στη φύλαξη των ιερών ναών και τον ενημέρωσε για το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια, ο υπουργός είχε σύσκεψη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στην οποία μετείχαν ο διοικητής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και ο διοικητής Ασφαλείας. Αποφασίσθηκαν πρόσθετα μέτρα για παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που πολλαπλασιάζεται η κυκλοφορία οχημάτων και πολιτών.  Άλλωστε έχει ήδη το τελευταίο δίμηνο το ΑΤ Γλυφάδας έχει ενισχυθεί με 20 αστυνομικούς.

Επόμενοι σταθμοί του κ. Θεοδωρικάκου ήταν το 4ο ΚΑΠΗ Γλυφάδας και το Δημαρχείο Γλυφάδας.



Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον υπουργό. Παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του δημοτικού συμβουλίου τον χαρακτήρισε φίλο της πόλης και αναφέρθηκε στα έργα ύψους 15 εκατ. ευρώ που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που φέρει την υπογραφή του κ. Θεοδωρικάκου. 

Λαμβάνοντας το λόγο ο Υπουργός, έκανε σύντομο απολογισμό του έργου του και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών. Κάλεσε όλους να συμμετάσχουν ενεργά για να μην ξαναμπεί η χώρα σε νέες περιπέτειες. Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις υπηρεσίες του Δημαρχείου και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους.

Επόμενοι σταθμοί του Υπουργού ήταν το Λιμεναρχείο Σαρωνικού και το εμπορικό κέντρο της πόλης.  Αναφέρθηκε στις κοινές προσπάθειες του Λιμενικού και της  Αστυνομίας για τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της χώρας και επισήμανε την αγαστή συνεργασία των δύο σωμάτων.

Κλείνοντας την επίσκεψή του στην Γλυφάδα ο κ. Θεοδωρικάκος μίλησε σε πάνω από 500 φίλους του σε κεντρική καφετέρια.

Εκεί τον προσφώνησε η πρώην υπουργός και γλυφαδιώτισσα Φάνη Πάλλη –Πετραλιά. Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ταξύ άλλων τόνισε: «Η Γλυφάδα ψηφίζει πάντα έξυπνα και θα το κάνει και αυτή τη φορά. Με πίστη και πάθος στο κόμμα είμαστε υπερήφανοι που θα μας εκπροσωπήσει στη Βουλή ο Τάκης Θεοδωρικάκος».

Ο κ. Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε την πρώην υπουργό για τα θερμά λόγια και είπε ότι στο πρόσωπό της οι πολίτες αναγνωρίζουν το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ και εξήρε τη δράση της για κοινωνικά ζητήματα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ασφάλεια της πατρίδας, τις προσπάθειες που έγιναν επί των ημερών του για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση φράχτη. «Ζήσατε την πολιτική τακτική ότι δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα και την επιλογή του  «ξέφραγου αμπελιού» των χερσαίων συνόρων. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ 1 εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες εισήλθαν στη χώρα. Πώς μπορούν να σβηστούν από την μνήμη μας οι εικόνες από το Ελληνικό, την Ειδομένη και τη Μόρια», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρικάκος προσθέτοντας ότι όποιος μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα συνεχίζει να πορεύεται παράνομα προκαλώντας αύξηση των δεικτών εγκληματικότητας. 

Ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε την κρισιμότητα των εκλογών και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να μη λείψει κανείς από τις κάλπες της 21ης Μαΐου: « Η μάχη θα είναι σκληρή αλλά θα είναι νικηφόρα.  Αν όλοι μιλήσουμε στους γύρω μας η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω. Συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη συμμαχία της αποτυχίας και της εξαπάτησης», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.