Παλαιό Φάληρο: Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Παναγοπούλου
To νέο βιβλίο της Μαρίας Παναγοπούλου «Οι γυναίκες δεν κλαίνε» των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η συγγραφέας Μαρία Παναγοπούλου στο πλαίσιο της εκδήλωσης συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρης Μαρέδη για το σύγχρονο φαινόμενο του stalking και ανέπτυξαν το θέμα.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Στην παρουσίαση το κοινό συμμετείχε ενεργά, κατατέθηκαν προσωπικά βιώματα και τέθηκαν ερωτήσεις και προβληματισμοί. Το σημαντικό είναι, ότι στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες έφυγαν περισσότερο ενημερωμένοι για ένα δύσκολο θέμα, όπως αυτό που αποτυπώνει το βιβλίο.

Ο σύζυγος της Μαρίας Παναγοπούλου Κώστας Χαραδαβέλλας και ο γιος τους Κωνσταντίνος που είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, συγγραφείς και άνθρωποι των γραμμάτων καθώς και συνάδελφοι δημοσιογράφοι της Μαρίας Παναγοπούλου από την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.