Ο Κωνσταντέλλος έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΠΑΚΟΕ




(Ανακοίνωση από τη γραμματεία του ΠΑΚΟΕ) Την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα προσωρινής διαταγής του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, στο πλαίσιο ασφαλιστικών μέτρων, με το οποίο ουσιαστικά ήθελε να μην μπορεί το ΠΑΚΟΕ να κάνει έρευνες και να δημοσιεύει αποτελέσματα,. Μετά από συνοπτική διαδικασία και αφού ανέπτυξε η κάθε πλευρά τους ισχυρισμούς της, η Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών αποφάσισε ότι τα όσα ανέφερε η πλευρά του Δημάρχου δεν ισχύουν και απέρριψε το εν λόγω αίτημα.

Για μία ακόμα φορά δικαιωθήκαμε επειδή 44 χρόνια ενημερώνουμε και αγωνιζόμαστε για τους συμπολίτες μας. Ο Δήμαρχος αντί να προσπαθεί να φιμώσει ανεξάρτητους φορείς, όπως το ΠΑΚΟΕ, που 44 χρόνια ξεσκεπάζει τις αλήθειες, καλό θα είναι να κοιτάξει να λύσει τα προβλήματα του Δήμου του. Συγκεκριμένα το χρόνιο πρόβλημα της ρύπανσης στο ρέμα Κόρμπι και τα μεγάλα προβλήματα στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης, όπου σε επτά διαφορετικά σημεία από 25, που ερευνήθηκαν, το ΠΑΚΟΕ εντόπισε μόλυνση.

Στο πλευρό του ΠΑΚΟΕ βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την παράταξη Ανανέωση – Όραμα για το Μέλλον, Κλαίρη Σαραντάκου, η οποία δήλωσε: «Στα πλαίσια της διαφάνειας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, που είναι πηγή ζωής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι πολίτες επιβάλλεται να γνωρίζουν αν τα επιστημονικά στοιχεία μετρήσεων, τα οποία επισήμως έχουν αναρτηθεί και δημοσιευτεί από το ΠΑΚΟΕ είναι αληθή. Αν τούτο υφίσταται, ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα ασφαλείας για την διαφύλαξη της υγείας των δημοτών και όχι μόνο, ως οφείλει».

ΥΓ. Οι Δήμαρχοι που εναντιώνονται στο ΠΑΚΟΕ στα 44 χρόνια λειτουργίας του, δεν ξεπερνούν μάξιμουμ, τους πέντε και στις δικαστικές διαμάχες το ΠΑΚΟΕ πάντοτε έχει αθωωθεί.



Καλωσορίζουμε σε αυτό το «κλαμπ» και το Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.