Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης




Τις πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κενό που έπεσε ο αντιδήμαρχος όταν, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης, υποχώρησε κάγκελο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο, να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα και να διασωληνωθεί.

Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του “Γεώργιος Γεννηματάς” νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης. Ο Λάζαρος Λαζαρίδης, από την πτώση υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν πηγές του Δήμου, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα και οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος βγήκε κάποια στιγμή σε ένα μπαλκονάκι στην πίσω πλευρά του κτιρίου που νοικιάζει ο Δήμος, για να καπνίσει. Όταν στηρίχτηκε στο κάγκελο που ήταν σκουριασμένο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 4 μέτρων. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο κ. Λασκαρίδης βρισκόταν από νωρίς στη βιβλιοθήκη και δεχόταν τις ευχές φίλων και συμπολιτών του μιας και χθες ήταν τα γενέθλιά του.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης είναι επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.