Νάνσυ Στεφανίδου: Νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κονδύλη




H Νάνσυ (Αθανασία) Στεφανίδου, είναι η νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος που μπαίνει στην ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη. “Πιστεύει στη συλλογική προσπάθεια και τη συμμετοχή, αγαπά τον τόπο μας και έχει όρεξη για δημιουργική δράση” αναφέρει ο δήμαρχος στο καλωσόρισμα που της έκανε με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook:

“Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τη Νάνσυ (Αθανασία) Στεφανίδου!

Η Νάνσυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, όμως έγινε Αλιμιώτισσα από επιλογή. Ζει, στηρίζει και αγαπάει τον Άλιμο εδώ και 15 χρόνια. Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη 2023 θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Νέα επιστήμονας και δυναμική γυναίκα, η Νάνσυ σπούδασε Διεθνές Εμπόριο στο ΑΤΕΙ Καστοριάς και εργάζεται από μικρή ηλικία. Τα τελευταία χρόνια είναι ελεύθερη επαγγελματίας, και μάλιστα καινοτομεί, καθώς έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών “myPA”, παρέχοντας υπηρεσίες back office, οργάνωσης, διαφήμισης κ.ά. σε ελεύθερους επαγγελματίες.



Έχει, επίσης, ασχοληθεί με την καλαθοσφαίριση για 13 χρόνια, ενώ είναι ιδιαίτερα φιλόζωη και έχει υιοθετήσει στην οικογένειά της τέσσερα (πρώην) αδεσποτάκια από τον Δήμο μας.

Γιατί θέλησε να ασχοληθεί με τα κοινά; Γιατί πιστεύει στη συλλογική προσπάθεια και τη συμμετοχή, αγαπά τον τόπο μας και έχει όρεξη για δημιουργική δράση.

Όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά: “Το 2014 έδωσα με την ψήφο μου μία ευκαιρία στην παράταξη Αγαπώ τον Άλιμο. Το 2019 έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης. Το 2023 επιθυμώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη αυτή και τον Δήμαρχο που έκαναν τον Άλιμο έναν τόπο με ποιότητα ζωής και μέλλον”. Νάνσυ καλωσόρισες, καλή δύναμη, καλή επιτυχία!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.