Ηλιούπολη: Διήμερο σεμινάριο για την τέχνη και την τεχνική του σεναρίου
Δήμος Ηλιούπολης: «Τα πάντα γύρω από το σενάριο» στις 6 & 7 Μαΐου

Διήμερο σεμινάριο για την τέχνη και την τεχνική του σεναρίου διοργανώνει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ), με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και υπό τη χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, με καταξιωμένους Έλληνες σεναριογράφους και μέλη της ΕΣΕ.


Aνδρέας Κονδύλης: Αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά το παραλιακό μέτωπο του Αλίμου (VIDEO)
Το σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στους δημότες, θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ. έως 15:30 μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Για συμμετοχές: Τηλ. 6944384441 (κ. Μάνος Πολυκρέτης), e-mail: [email protected]

Υπενθυμίζεται ότι η νεοσυσταθείσα συντονιστική επιτροπή Ηλιούπολης της Λέσχης Φίλων ΕΣΕ διοργάνωσε τον 1ο εφηβικό διαγωνισμό διασκευής λογοτεχνικού κειμένου σε σενάριο για τους μαθητές/τριες της Ηλιούπολης, τη σχολική χρονιά 2022 – 23.

Ο Διαγωνισμός αυτός, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και της ΕΣΕ, ολοκληρώνει τον πρώτο πιλοτικό κύκλο του την Κυριακή 7 Μαΐου στις 16:30 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» με την απονομή των βραβευθέντων εφήβων από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

“Προσδοκώντας ο πιλοτικός Διαγωνισμός να γίνει θεσμός για το Δήμο μας, προσκαλούμε κάθε δημότη να συμβάλλει με την παρουσία του ή την κατάθεση απόψεων και ιδεών, για να διοργανώσουμε το 2ο Διαγωνισμό όσο πιο υπεύθυνα και με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους εφήβους του Δήμου μας” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.