Δένδιας στο Star: Nα επιδιώξουμε το μέγιστο αποτέλεσμα την πρώτη Κυριακή




«Oφείλουμε να επιδιώξουμε το μέγιστο αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτός είναι ο σκοπός μας, αυτή πρέπει να είναι η ατζέντα».

Στην ερώτηση της διευθύντριας ειδήσεων του Star για το πώς θα πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική και αν  οι συνεργασίες προκύπτουν εκ των συνθηκών, τουλάχιστον μετά την πρώτη κάλπη, ο Νίκος Δένδιας απάντησε: «Αν η κοινωνία δεν εγκρίνει με την πλειοψηφία που εμείς θα θέλαμε την πρότασή μας την πρώτη Κυριακή, από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα τα οποία θα πρέπει να τα δούμε. Αλλά δεν βλέπω κανέναν λόγο να αρχίσουμε να τα συζητάμε από τώρα. Εν πάση περιπτώσει, βεβαίως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπορέσει να δημιουργηθεί κυβέρνηση στη χώρα χωρίς να συμμετέχει η ΝΔ». «Είναι προφανές ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα» επισήμανε και πρόσθεσε: «Μπορεί η πρώτη κάλπη να εκπλήξει, εμάς ευχάριστα, κάποιους άλλους δυσάρεστα». 

Δένδιας για την υπόθεση Γεωργούλη: Έχει δίκιο ο Μητσοτάκης
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο Νίκος Δένδιας είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απόλυτο δίκιο και τόνισε: «Είναι καλό η ηθικολογία να πάει στην μπάντα. Αυτά τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στο παρελθόν εναντίον της ΝΔ τα βρίσκει σήμερα μπροστά του. Δε νομίζω ότι αξίζει ο πολιτικός διάλογος να κατεβαίνει σε ένα επίπεδο στείρας αντιπαράθεσης, που έχει να κάνει με θέματα, στο τέλος, ποινικού δικαίου».

Ανέφερε ακόμα ότι τα δικαιώματα της γυναίκας πρέπει να προστατεύονται και ότι οποιαδήποτε γυναίκα έχει πέσει θύμα οποιασδήποτε επίθεσης, οποιασδήποτε άσκησης βίας, ακόμη και λεκτικής βίας, πρέπει να μπορεί να βρει το δίκιο της μέσα από τους υπάρχοντες μηχανισμούς.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.