Γιώργος Παπατριανταφύλλου: Τα τρυπάνια για τα έργα στην Αγίου Δημητρίου “κούφαναν” τους μαθητές (VIDEO)




Ένα ακόμη σοβαρό θέμα ανέδειξε η καθημερινή εξόρμηση του υποψήφιου δημάρχου, Αγίου Δημητρίου, Γιώργου Παπατριανταφύλλου, στις γειτονιές της πόλης. Βρέθηκε μπροστά στο 2ο Γενικό Λύκειο και στο 6ο Δημοτικό και κατέγραψε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον εκκωφαντικό θόρυβο από τα τρυπάνια για τα έργα στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου. Το πως κάνουν μάθημα τα παιδιά, μάλλον δεν ενδιαφέρει τους αρμόδιους.

“Τα μηχανήματα που εκτελούν το έργο στην Αγίου Δημητρίου είναι ακριβώς έξω από τις 2 αυτές σχολικές μονάδες και δημιουργούν εκκωφαντικό θόρυβο, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων” λέει ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”.
“Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί η δημιουργία της ηχορύπανσης αυτής λίγες ημέρες πριν από τις ενδοσχολικές εξετάσεις και έναν μήνα πριν από τις Πανελλαδικές.
Μαθητές δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι το μάθημα ενώ και το έργο των εκπαιδευτικών είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί.
Στο συγκεκριμένο σημείο της Αγίου Δημητρίου και όταν το έργο ολοκληρωθεί, θέτουμε το ερώτημα από ποιο σημείο θα επιβιβάζονται οι μαθητές όταν σταθμεύουν τα πούλμαν για τις σχολικές εκδρομές χωρίς να παρακωλύουν την κυκλοφορία;”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γιώργος Παπατριανταφύλλου: Τα τρυπάνια για τα έργα στην Αγίου Δημητρίου “κούφαναν” τους μαθητές (VIDEO)

  • 28/04/2023 at 9:42 πμ
    Permalink

    …πήγαινε και πιο κάτω … έξω απ’το φυτώριο του αντεμισάρη, να δεις που φτιάξαν τα πεζοδρόμια και άφησαν μια κολώνα της ΔΕΗ φυτεμένη στη μέση του δρόμου…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.