Βγαίνει μπροστά ο Τζέιμς, φεύγει με αποτέλεσμα η Σεβίλλη από το Μπιλμπάο




Ξεχωρίζει το ματς Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου περιλαμβάνονται τρεις αναμετρήσεις. Ισάριθμα είναι και τα ματς στην Πριμέρα, ενώ ολοκληρώνονται απόψε τα ημιτελικά Κυπέλλου Ιταλίας. Εκκίνηση των δεύτερων παιχνιδιών στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, με τις δύο αποψινές φιλοξενούμενες να προηγούνται 1-0.

5365. Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

Η Μονακό ήταν πολύ άστοχη (4/26 τρίποντα) στο πρώτο ματς και η Μακάμπι έκανε το break (67-79). Πράξη δεύτερη απόψε, με τους Μονεγάσκους να είναι με την πλάτη στον… τοίχο αν θέλουν να ελπίζουν στην παρθενική τους παρουσία σε Final-4. Οι Ισραηλινοί είχαν 500 οπαδούς τους στις εξέδρες, κάτι ανάλογο αναμένεται κι απόψε και μόνο… φιλοξενούμενοι δεν αισθάνονται. Για να έχουν μεγαλύτερη τύχη οι γηπεδούχοι θα πρέπει να τραβήξει η τριάδα των περιφερειακών και κυρίως ο Μάικ Τζέιμς. Βάζουμε στο σημάδι τον σούπερ σταρ της Μονακό και ποντάρουμε στο Over 16.5 PIR (Ranking) του σε απόδοση 1.87.

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Stoiximan Casino Live!



962. Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ (21:45)

Η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ Σαουθάμπτον απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά η τελική γεύση που της άφησε ο ένας βαθμός μάλλον ήταν γλυκόπικρη, καθώς βρέθηκε να προηγείται 0-2 και 1-3 μέχρι το 88′. Βαθμολογικά μπορεί να μην έκανε μεγάλη διαφορά το «Χ», ωστόσο η εμφάνιση τής τόνωσε την ψυχολογία. Η Μπόρνμουθ συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις. Μετά από δύο συνεχόμενα διπλά κόντρα σε Λέστερ και Τότεναμ γνώρισε συντριβή εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ με 4-0. Μεγάλο πρόβλημα η ευκολία που δέχεται γκολ, διαθέτει το χειρότερο παθητικό της κατηγορίας (63 γκολ). Η Σαουθάμπτον είναι σε δεινή θέση κι αν η νίκη επί της Άρσεναλ συνιστούσε υπέρβαση, αυτή επί της Μπόρνμουθ είναι απαραίτητη. Ο άσος σε απόδοση 2.25 η επιλογή μας.

965. Φιορεντίνα – Κρεμονέζε (22:00)

Ημιτελικός επαναληπτικός Κυπέλλου, με τη Φιορεντίνα να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς. Αυτός είναι ένας από τους δύο τίτλους που διεκδικεί η ομάδα του Ιταλιάνο, καθώς βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Η Κρεμονέζε είναι σε πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, απέχει 8 βαθμούς από τη σωτηρία. Στο Κύπελλο έκανε υπερβάσεις στους προηγούμενους γύρους, αποκλείοντας Νάπολι και Ρόμα, όμως πιθανότατα κάπου εδώ έφτασε το τέλος στην πορεία της. Πάντως, επιθετικά είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στην όχι σταθερή άμυνα των γηπεδούχων. Αναμένοντας να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα ζητήσουμε να σημειωθούν μίνιμουμ 4 γκολ και το Over 3,5 πληρώνει 2.75.

966. Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)

Απίστευτη συντριβή υπέστη η Τότεναμ την Κυριακή στο Νιούκαστλ, με την τοπική ομάδα να κάνει… πάρτι (6-1) κερδίζοντας με 5-0 στο… εικοσάλεπτο. Μόλις 4 ματς άντεξε στον πάγκο ο υπηρεσιακός τεχνικός Στελίνι, αποχώρησε και ανέλαβε ο βοηθός του, Ράιαν Μέισον. Οφείλει να συνέλθει άμεσα, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το Λιγκ Καπ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και δεύτερο τρόπαιο, καθώς προκρίθηκε (στα πέναλτι επί της Μπράιτον) στον τελικό του FA Cup. Στο πρωτάθλημα έχει στόχο την 3η θέση, είναι το φαβορί για να την κατακτήσει. Πολλά τα ζητήματα που έχει η Τότεναμ, φάνηκαν περίτρανα στο προηγούμενο ματς. Με παίχτες όπως οι Σον-Κέιν σίγουρα μπορεί να ζορίσει την αντίπαλο, όμως αμυντικά πόσο μπορεί να βελτιωθεί; Συνεπώς η επιλογή G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.88 κρίνεται ως λογική.

967. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη (23:00)

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση δύο φορμαρισμένων ομάδων από την Πριμέρα. Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Μπιλμπάο, που τη διατηρούν στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε φουλ φόρμα και η Σεβίλλη, μετά την αλλαγή προπονητή παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (4-2-0), στο πρωτάθλημα έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και αυτή ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το σετ αποδόσεων μάλλον έχει μείνει στην… προβληματική εικόνα που έβγαζε η Σεβίλλη. Αξίζει να στηρίξουμε το αουτσάιντερ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, το ασιατικό 2 (+0.5) έχει απόδοση 2.00.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.