Kόντρες θανάτου με νεκρούς δύο νέους 20 και 22 ετών




Τροχαίο δυστύχημα, το οποίο κόστισε τη ζωή σε δύο νέους συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (10/3) σε παράδρομο της Εθνικής Οδού, στην Κατερίνη.

Τα δύο θύματα του τροχαίου, ήταν 22 και 20 ετών. Τραυματίστηκαν επιπλέον δύο πεζοί, ηλικίας 21 και 17 ετών. Πληροφορίες του olympusmera.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για την τραγική κατάληξη που είχε το ραντεβού για κόντρες στο συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, ο 22χρονος έπεσε επάνω στον 20χρονο τη στιγμή που ο δευτερος έστηνε το μηχανάκι στο δρόμο προκειμένου να ξεκινήσει κόντρα. Ο 20χρονος Π.Ρ. και ο 22χρονος Ε.Ν. σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης θραύσματα των μηχανών τραυμάτισαν και δύο θεατές (έναν 17χρονο και έναν 20χρονο) από τους δεκάδες που είχαν μαζευτεί για να παρακολουθήσουν τις κόντρες.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας Κατερίνης για το συμβάν:



«Χθες (10 Μαρτίου 2023) και ώρα 22.30 περίπου, στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (427 χιλιόμετρο), στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και του 20χρονου, καθώς και τον τραυματισμό δύο πεζών, ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης». Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Κατερίνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.