Kίνδυνος για τους πεζούς στον Άγιο Δημήτριο




Με email που έστειλε στο notia.gr, ο κ. Γιώργος Καλογερόπουλος, αναφέρει το πρόβλημα που υπάρχει από το 2020, στην πεζογέφυρα η οποία βρίσκεται στην συμβολή Δράμας και Ματρόζου στον Άγιο Δημήτριο.

“Καλημέρα σας θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει εδώ και τρία χρόνια δηλαδή από το 2020 .
Το πρόβλημα αφορά μια πεζογέφυρα η οποία βρίσκεται στην συμβολή Δράμας και Ματρόζου στον Άγιο Δημήτριο.
Στην πεζογέφυρα αυτή έχει υποχωρήσει η υποστύλωση της και παρ’οτι έχει ενημερωθεί ο δήμος και η περιφέρεια Νοτίου τομέα δεν έχει γίνει κάτι.
Εάν μπορείτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ εσείς και το αναδείξετε ίσως κάτι να μπορέσει να γίνει γιατί όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος περπατά στον δρόμο ο οποίος έχει ναι μεν όριο 30χλμ. όλοι τρέχουν με άνω των 50-60-70.”




Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Kίνδυνος για τους πεζούς στον Άγιο Δημήτριο

  • 25/03/2023 at 1:36 πμ
    Permalink

    Κάθε φορά που περνάω πεζή απι κει, ξέρω ότι ρισκάρω. Δεν έχω πολλές επιλογές όμως

    Απαντήστε
    • 29/03/2023 at 2:35 μμ
      Permalink

      Χρόνια τώρα αυτή η σάπια γέφυρα είναι η μοναδική επιλογή καθώς στο σημείο δεν έχει ούτε πεζοδρόμιο από την απέναντι πλευρά και τα αυτοκίνητα τρέχουν κι έχει πολύ κίνηση η άλλη επιλογή είναι να πετάξεις… Πρέπει να γίνει κι εκεί ατύχημα για να το φτιάξουν;

      Απαντήστε
  • 26/03/2023 at 7:12 μμ
    Permalink

    Μεγάλωσα δύο τετράγωνα από εκεί και αναγκαζόμουν να περνάω κάθε μέρα πεζός (παιδί δημοτικού κ Γυμνασίου) πριν καν δημιουργηθεί αυτή η γέφυρα. Φαντάζεστε πόσο ασφαλές θα ήταν το πέρασμα αυτό ε;;;
    Σας πληροφωρω ότι ήταν πιο ασφαλές χωρίς την παρατημένη γέφυρα παρά με αυτό που έφτιαξαν! Τότε αν ερχόταν κάνεις κατά πάνω σου πηδουσες… τώρα πας από την γέφυρα και κινδυνεύεις να φύγεις στο ρέμα μαζί της!
    Εκλογές έρχονται … Θα φτιαχτεί πρόχειρα για τις ψήφους και μετά πάλι τα ίδια! Αχ Ελλάδα σ’αγαπώ……

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.