Aφιερωμένη στον μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή η εναρκτήρια διάλεξη του ΔΕΑΠ Γλυφάδας




Ο σπουδαίος Έλληνας μαθηματικός Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής, ο επιστήμονας που συμβούλευε ακόμα και τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, συνεχίζει να «γοητεύει» και να συνεπαίρνει:

Η χθεσινή εναρκτήρια διάλεξη του εαρινού εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας, ήταν αφιερωμένη στον Καραθεοδωρή και στο αποτύπωμά του στο Πανεπιστήμιο της Σμύρνης και το δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» γέμισε ασφυκτικά!

Ομιλητής, ο Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αθανάσιος Χρήστου, στην πρώτη διάλεξη του δημοτικού μας πανεπιστημίου μετά από αρκετό καιρό λόγω της αναγκαστικής παύσης για την πανδημία.

“Το ΔΕΑΠ Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ κι ευχαριστούμε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά με μοναδικό μεράκι για να έχουμε ζωντανό και ζωηρό αυτό τον υπέροχο θεσμό της διά βίου μάθησης που καθιερώσαμε” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου



“Οι διαλέξεις αυτού του κύκλου – εννιά συνολικά – ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν έως και τις 12 Ιουνίου. Μετά το τέλος του εαρινού προγράμματος θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους συμμετέχουν τουλάχιστον σε 7 από τις 9 επιστημονικές βραδιές. Όλες θα διεξαχθούν στο «Μελίνα Μερκούρη», σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ: https://glyfada.gr/index.php/home/page/deappage Συμπληρώστε τα στοιχεία της εγγραφής σας και σας περιμένουμε!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.