Άλιμος: Μεθυσμένος ο οδηγός που έπεσε πάνω σε μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και περιπολικό




Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας πάνω σε δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, στη λεωφόρο Καλαμακίου, στον Άλιμο, ήταν μεθυσμένος. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν. Του έκαναν αλκοτέστ και το όριο του αλκοόλ στο αίμα του ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο.

Έκοψαν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και για πρόκληση υλικών ζημιών και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες «ευτυχώς που κανένας από τους αστυνομικούς δεν ήταν τη στιγμή εκείνη μέσα στο περιπολικό ή πάνω στις μηχανές γιατί θα θρηνούσαμε θύματα ή θα είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά».

Οι αστυνομικοί είχαν κληθεί στο σημείο για διάρρηξη σε μίνι μάρκετ. Διενεργούσαν έρευνες όταν το ΙΧ που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα τη λεωφόρο Καλαμακίου με κατεύθυνση την παραλία έπεσε πάνω στις μοτοσυκλέτες και στο περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο επέβαιναν δύο νεαροί και δύο κοπέλες. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ο οδηγός



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.