Υπονοούμενα Κωνσταντέλλου ότι ο Παναγιώτης Κόνσουλας χρηματοδότησε τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ




Π.Κόνσουλας: «Σε προκαλώ, όπου θες, όποτε θες και με όποιον συντονιστή θες, να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για τις επιπτώσεις των πολιτικών σου σε σχέση με την συνεχή αλλοίωση της φυσιογνωμίας της περιοχής μας»

Το ότι ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αποδίδει τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ και τα συμπεράσματά του για ακατάλληλα νερά για κολύμβηση, στις παραλίες της Βουλιαγμένης σε «αντιπολιτευτικούς κύκλους που δυσφημούν την πόλη με αμφισβητούμενης εγκυρότητας έρευνας των θαλάσσιων υδάτων» επιβεβαιώθηκε με πρόσφατο δελτίο τύπου.

Στο δελτίο τύπου, αναφερόταν ότι το ΠΑΚΟΕ διενήργησε δειγματοληπτικούς ελέγχους αγνώστου μεθοδολογίας σε στοχευόμενες παραλίες, στις αρχές Μαρτίου, εκτός κολυμβητικής περιόδου μετά από απροσδιόριστες καταγγελίες κατοίκων, κατά πάσα πιθανότητα και εντολέων του κέντρου για τη συγκεκριμένη «έρευνα».

Δείτε από το λεπτό 35:40 την τοποθέτηση του δημάρχου, όπου στοχοποιεί πρόσωπα.



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όμως, ο δήμαρχος πήγε ένα βήμα παραπέρα. Έδειξε την εφημερίδα του ΠΑΚΟΕ που είχε φωτογραφίες από κινητοποιήσεις κατοίκων κατά του έργου μετατροπής της Μαρίνας Βουλιαγμένης, εκ των οποίων, ο νυν αν. γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής Παναγιώτης Κόνσουλας. Τους παρουσίασε ως συνεργάτες του ΠΑΚΟΕ, («οι συνεργάτες τους είναι εδώ στη φωτογραφία») αναφέροντας παράλληλα ότι το ΠΑΚΟΕ παίρνει γραμμή και αντιπολιτευτικοί κύκλοι χρηματοδοτούν τις μετρήσεις του.

Την ίδια ώρα βέβαια, αντίστοιχες μετρήσεις γίνονται από άλλο φορέα με χρηματοδότηση από τον Αστέρα Βουλιαγμένης που έχει έννομο συμφέρον ως διαχειριστής παραλίας στη Βουλιαγμένη. Πόσο ανεξάρτητες μπορεί να είναι αυτές;

Η στοχοποίηση και τα χωρίς αποδείξεις υπονοούμενα προκάλεσαν την αντίδραση του Παναγιώτη Κόνσουλα που προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Δήμαρχε Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης,

Όταν θα μας δείχνεις με φωτογραφίες «ως επικηρυγμένους» στα δημοτικά συμβούλια, κάνοντας άλλο ένα από τα γνωστά σου show, να δείχνεις παράλληλα και φωτογραφίες σαν την διπλανή για να γνωρίζει ο κόσμος τι έχουμε τραβήξει 4 χρόνια τώρα από τα «έργα και ημέρες» σου, μέσα από μια τρομερά αλαζονική συμπεριφορά που επιδεικνύεις απέναντι σε οποία θαρραλέα φωνή ασκεί κριτική!

Σε ότι με αφορά, καμία σχέση δεν θα μπορούσα να έχω με τυχόν μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, του ΕΛΚΕΘΕ ακόμη και της NASA, αντιθέτως ΕΣΥ συνεργαζόσουν με το ΠΑΚΟΕ όπως λένε στην ανακοίνωση τους από το 2014, σήμερα όμως μάλλον δεν σου κάνουν οι μετρήσεις τους και για αυτό ψάχνεις για «εξιλαστήρια θύματα».

Σε προκαλώ λοιπόν, όπου θες, όποτε θες και με όποιον συντονιστή θες, να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για τις επιπτώσεις των πολιτικών σου σε σχέση με την συνεχή αλλοίωση της φυσιογνωμίας της περιοχής μας, με μοναδικό κανόνα να μην μιλάς ως συνήθως μόνος σου σε ατελείωτους προσωπικούς μονολόγους.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμπεριφορά αυτή που επέδειξες με την παρουσίαση μου καθ´αυτό τον τρόπο στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης σήμερα, εμένα προσωπικά, την ίδια στιγμή που με κάνει να νιώθω υπερήφανος για τους αγώνες μου, παράλληλα την ίδια ώρα μου προκαλεί και μια θλίψη γιατί μου ξυπνά «μνήμες 7ετίας».

Κρίμα…για την πόλη και τον Δήμο μας!» Πηγή: ilovevouliagmeni.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.