Τρόμος σε λεωφορείο στις Τζιτζιφιές – Κατέρρευσε μέρος της οροφής (VIDEO)




Σύμφωνα με επιβάτη του λεωφορείου της γραμμής 040 Πειραιάς – Σύνταγμα, στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:50 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Εθνάρχου Μακαρίου, στις Τζιτζιφιές. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν κάτι να έπεσε και να έσπασε.

Πηγές της ΟΣΥ είπαν στο enikos.gr, ότι «δεν έπεσε τμήμα της οροφής, αλλά επρόκειτο για το καπάκι του κλιματιστικού που αποκολλήθηκε». «Το λεωφορείο μετέβη στο αμαξοστάσιο προκειμένου να βιδωθεί το καπάκι. Είναι απορίας άξιον πώς είναι δυνατόν να έπεσε τμήμα της οροφής και σε μια ώρα το λεωφορείο να βγήκε ξανά στον δρόμο για δρομολόγιο», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μιλώντας «Στο Κόκκινο» 105,5 ένας εκ των επιβατών του 040 αναφέρθηκε στις συνθήκες του ατυχήματος σημειώνοντάς πως «ζουν από σύμπτωση».

«Βρισκόμουν στο λεωφορείο με κατεύθυνση προς Καλλιθέα και κάποια στιγμή στο ύψος της Εθνάρχου Μακαρίου ακούστηκε ένα τρομερός θόρυβος σαν κάτι να έσπασε. Γυρίσαμε πίσω και στο δεύτερο μισό του λεωφορείου είναι αυτά με το έλασμα, ένα κομμάτι της εξωτερικής οροφής αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε κάτω. Ευτυχώς το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο και δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ο οδηγός τρόμαξε, σταμάτησε το λεωφορείο και μόλις έστριψε επί της Θησέως σταμάτησε και μας κατέβασε», είπε αρχικά.



Είχε γύρω στους 40 επιβάτες αλλά επειδή ήτα. Ήταν φαινομενικά καινούργιο. Ξεκόλλησε στα καλά καθούμενα και έφυγε ένα κομμάτι. Ο οδηγός τρόμαξε και του φώναζε κόσμος να σταματήσει ι γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Ζούμε από σύμπτωση, γιατί πλέον δεν πλέον δεν πιστεύουμε στα θαύματα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.