Στην τελική ευθεία για το 11ο Kallithea Run 2023!





Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον αγαπημένο μας αγώνα, Kallithea Run, που έρχεται για 11η χρονιά την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα με τις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km και 5 km και τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5km!

Οι εγγραφές για τα 5 km και 10 km συνεχίζονται έως και την Κυριακή 2/4 μέσα από το www.kallithearun.gr και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και αγώνας 1 μίλι με δωρεάν συμμετοχή για αθλητές και αθλήτριες, που διαθέτουν δελτίο στον ΣΕΓΑΣ.

Αναφορικά με τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5 km, οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 8/4 και την Κυριακή 9/4 στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Σε ότι αφορά τις ομαδικές εγγραφές παρακαλούμε πολύ οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν mail στο [email protected] προκειμένου να λάβουν την  ειδική φόρμα ομαδικών εγγραφών και τις σχετικές πληροφορίες.



Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Να τονίσουμε, επίσης, ότι για 4η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία μας με το «Όραμα Ελπίδας», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους δρομείς το επιθυμούν αλλά και στο κοινό, να συμμετέχουν στη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!».


Σας περιμένουμε, λοιπόν, και φέτος στη γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 9 Απριλίου στην Καλλιθέα να τρέξουμε μαζί σε μια υπέροχη διαδρομή, που προσφέρεται και για ατομικό ρεκόρ!

Πληροφορίες-εγγραφές δρομέων και εθελοντών: www.kallithearun.gr

Ακολουθήστε μας και στα Social Media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του αγώνα!

Facebook: Kallithea Run

Instagram: kallithearun

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.