Ποντάρισμα σε Λάτσιο και Ρεάλ στα ντέρμπι




Πανδαισία από κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι περιλαμβάνει το αποψινό… μενού. Κλάσικο σε Ισπανία, Ολλανδία, τοπικό ντέρμπι στη Ρώμη και έναρξη πλέι οφ στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ.

1360. Λάτσιο – Ρόμα (19:00)

Η Λάτσιο «θυσίασε» την ευρωπαϊκή της προοπτική ώστε να «χτυπήσει» το εν λόγω παιχνίδι για να παραμείνει εντός της πρώτης τετράδας της Σέριε Α. Τα έχει πάει περίφημα στα ντέρμπι φέτος, έχει νικήσει τις Ίντερ, Μίλαν, Νάπολι και Ρόμα. Αντιθέτως, η τυπικά φιλοξενούμενη (κοινή έδρα) παρουσιάζεται ασταθής στο πρωτάθλημα, τη μία κερδίζει τη Γιουβέντους, την άλλη χάνει από Κρεμονέζε και Σασουόλο.

Ποντάρουμε στον άσο, που προσφέρεται στο ελκυστικό 2.94.



Δείτε επίσης: Πρόγραμμα και αποδόσεις για playoff superleague

1381. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Η Μπαρτσελόνα κρατά την τύχη στα χέρια της αφού έχει «χτίσει» απόσταση 9 βαθμών. Θεωρητικά της κάνει και η ισοπαλία, αν και δεν πείθει εσχάτως, στο προηγούμενο με την Μπιλμπάο ήταν αρκετά τυχερή που κέρδισε με 1-0. Με ψυχολογία έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, από τις καλές εμφανίσεις κόντρα στη Λίβερπουλ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς φέτος (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ), ωστόσο το μομέντουμ φαίνεται να ευνοεί τη Ρεάλ, που είναι λίγο καλύτερη το τελευταίο διάστημα.

Ποντάρουμε στο 1.93 του διπλού, με ασιατικό +0.25.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.