Ο ΑΣ ΓΑΙΑ δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου




Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΑΣ ΓΑΙΑ Αλίμου. Η Head Coach του συλλόγου, Τζένη Σκεπετάρη, ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2021 και μέλος της προολυμπιακής ομάδας, Διονύσης Ραψομανίκης και η 5η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, Μαγδαληνή Μυτιληνιού παρέδωσαν ένα συμβολικό ποσό, μέσω δωροεπιταγών που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του ΑΣ ΓΑΙΑ τους τελευταίους μήνες, στην αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών, Μαρία Αραπάκη. Η ανταπόκριση από την αθλητική οικογένεια του συλλόγου ήταν ουσιαστική, γεγονός που δείχνει το πνεύμα αλληλεγγύης που διακατέχει τους αθλητές και αθλητριες και τις οικογένειές τους. Όλοι μαζί έγιναν μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, με έναν σκοπό!

«Η ανιδιοτελής προσφορά στον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα, διασφαλίζει την ανθρώπινη ύπαρξη. Είναι άλλωστε μία από τις βασικές αξίες που πρεσβεύει ο ΑΣ ΓΑΙΑ. Η παρουσία μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, εκτός όλων των άλλων, σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του αθλητικού κινήματος για προσφορά, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Νιώσαμε πως ήταν υποχρέωσή μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε ένα αδύναμο κομμάτι της κοινωνίας μας. Και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε», δήλωσε η Head Coach, Τζένη Σκεπετάρη.

«Από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας είναι αυτές της προσφοράς. Ενισχύουμε σήμερα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου, με στόχο να προσφέρουμε σε όσους δεν μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Γνωρίζοντας τη στάση ζωής των ανθρώπων του ΑΣ ΓΑΙΑ, ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες. Όπως κι εγώ άλλωστε», είπε από την πλευρά του ο Διονύσης Ραψομανίκης.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.