Επικίνδυνες καταστάσεις στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου: Λεωφορείο καβαλάει τη νησίδα γιατί δεν χωράει να στρίψει (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στη διασταύρωση των λεωφόρων Αγίου Δημητρίου και Αγίας Βαρβάρας, κατέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Παπατριανταφύλλου. Ο οδηγός του λεωφορείο στρίβοντας για να κατευθυνθεί προς την παραλία, αναγκάζεται να “καβαλήσει” τη διαχωριστική νησίδα.

“Παρά τις εδώ και 3 χρόνια παρεμβάσεις μας, το λεωφορείο από την Αγίας Βαρβάρας στην Αγίου Δημητρίου, εξακολουθεί να βγαίνει έως και το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω της προχειρότητας σχεδιασμού και της ανύπαρκτης οδικής ασφάλειας. Εάν βρεθεί πεζός στο πεζοδρόμιο εκείνη τη μοιραία στιγμή, ποια ακριβώς θα είναι η κατάληξη;” λέει ο επικεφαλής της παράταξης ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο


Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου βρέθηκε στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου στην κατασκευή του έργου «διαπλάτυνσης», με συνεργάτη μηχανικό, ειδικό στα έργα οδοποιίας και επισημαίνει τα προβλήματα:
Λανθασμένη επιλογή η διαμόρφωση στη λογική αυτή καθώς πρόκειται για κεντρικό οδικό άξονα.
Δημιουργεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Οι στάσεις των λεωφορείων θα έπρεπε να είναι σε εσοχές.
Υπάρχουν κλίσεις του οδοστρώματος.
Ακανόνιστες αποκοπές πρόσβασης.
Ο αγωγός στο ρέμα της Πικροδάφνης θα έπρεπε να μπορεί να κάνει επεξεργασία ακόμα και των ομβρίων υδάτων, να μπορεί να καθαρίσει τη λεγόμενη «όμβρια σούπα».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.