Εκδήλωση αφιέρωμα στο μεγάλο ρεμπέτη Γιάννη Παπαιωάννου – Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Αλίμου
Το 1ο Γυμνάσιο Καλιθέας, το Μουσικό Σχολείο Αλίμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας “Το χοροστασιό” σας προσκαλούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 7:00 μμ στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας (πρώην εργοστ. ΙΖΟΛΑ) να τιμήσετε με την παρουσία σας την μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιέρωμα στο μεγάλο ρεμπέτη Γιάννη Παπαιωάννου “Από τη Μικρασία στις Τζιτζιφιές”.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η μικτή χορωδία ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (καλλιτεχνική διεύθυνση Αλεξάνδρα Μητσοπούλου)


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας Νίκος Δεμερτζής
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιθέας, Φίλιππος Μπουκουβάλας
Ο Καθηγητής Μουσικού Σχολείου Αλίμου, Θάνος Θεοδωρόπουλος

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου, από τους πρωτοπόρους του ρεμπέτικου γεννήθηκε στη Μικρά Ασία και εγκαταστάθηκε στις Τζιτζιφιές. Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, τη συμβολή Μικρασιατών στη δημιουργία του ρεμπέτικου τραγουδιού και τη δωρεά αρχειακού υλικού της κόρης του Χρύσας και του πατέρα της, στο Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας, Νίκο Δεμερτζή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.