Γλυφάδα: Yπερθέαμα από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου




Τα ωραιότερα τραγούδια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου από γνωστούς ερμηνευτές με τη συνοδεία της 50μελούς φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλυφάδας δημιούργησαν χθες ένα μουσικό υπερθέαμα σε μια μοναδική βραδιά. Το κοινό, στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ. Μερκούρη», ενθουσιάστηκε, κατά τη διάρκεια του μουσικού αφιερώματος που πλαισίωσε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα «Τα backstage του ελληνικού σινεμά», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άγκυρα.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη μας, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Μάκη Δελαπόρτα για τη σπουδαία δουλειά που κάνει, είναι εξαιρετική η συνεργασία μας σε όλες τις περιπτώσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, απονέμοντας στον Μάκη Δελαπόρτα αναμνηστική διάκριση για τη βραδιά και προαναγγέλλοντας την επόμενη εκδήλωση η οποία θα γίνει σε συνεργασία μαζί του και θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Γλυφαδιώτη καλλιτέχνη Δάκη.

«Η δουλειά μου αγγίζει μια χρυσή εποχή που όλοι αγαπήσαμε και όλοι νοσταλγούμε, αφορά καλλιτέχνες που έχουν γίνει ‘μυθικά’ πρόσωπα, γι αυτό και είναι τόσο μεγάλη και συγκινητική η αγάπη του κόσμου». Είπε ο Μάκης Δελαπόρτας και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία και την άψογη διοργάνωση.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την οικονομική στήριξη του ΚΑΠΠΑ (του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά) υπό τον Πρόεδρό του Στέλιο Κουρουπάκη. Προλόγισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Τις μεγάλες επιτυχίες ερμήνευσαν (με αλφαβητική σειρά) οι τραγουδιστές: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπέσσυ Αργυράκη, Φωτεινή Δάρρα, Κωνσταντίνα, Μέμος Μπεγνής και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλυφάδας, η οποία υπό τον έμπειρο μαέστρο Νίκο Καμπιώτη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ενθουσιάζοντας το κοινό.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.