Ασκληπιείο Βούλας: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος που πυροβόλησαν στο Λαγονήσι (VIDEO)




Για την υπόθεση είχαν προσαχθεί τέσσερα άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους.

Στο Ασκληπιείο Βούλας εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ο 16χρονος μαθητής, που φέρει διαμπερές τραύμα στο πόδι από σφαίρα που δέχτηκε, ενώ περπατούσε με ένα φίλο του, στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Λαγονήσι

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, oι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υποθεση, ήδη είχαν μια πρώτη επαφή με τους γονείς του θύματος, αλλά και του συνομήλικου φίλου του που ήταν μαζί, οι οποίοι φέρονται να υποστήριξαν πως δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το ποιοι είναι πίσω από την επίθεση. Σημαντικές θεωρούνται, ωστόσο, οι καταθεσεις των ίδιων των παιδιών, κάτι που αναμένεται να γίνει πιο άμεσα όσον αφορά στο ένα από τα δυο παιδιά, καθώς εκείνο που δέχτηκε τα πυρά, θα καταθέσει σε δεύτερο χρόνο. Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN:

Η ώρα ήταν περίπου 11:10, το βράδυ της Παρασκευής (24/03), όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα στο θύμα και στον συνομήλικο φίλο του που περπατούσαν. Οι νεαροί άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν. Τότε ο οδηγός βγήκε και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο 16χρονους να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου εντόπισαν και συνέλεξαν έναν κάλυκα.



Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενής του ενός παιδιού κατέθεσε ότι, οι δύο φίλοι γυρνούσαν από βόλτα όταν από αυτοκίνητο με μαύρα φιμέ τζάμια βγήκε αλλοδαπός μιλώντας κάποια ξένη γλώσσα. Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά.

Αυτο που επισημαίνει ο συγγενής του παιδιού είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε έλα, προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα δύο παιδιά σε κατάσταση σοκ προσπάθησαν να φύγουν. Κρύφτηκαν μάλιστα, σε ένα οικόπεδο και τότε επικοινώνησαν με τους γονείς τους. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, εντόπισαν έναν κάλυκα 9 χιλιοστών, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, ωστόσο για τα άτομα αυτά δεν προέκυψε κάτι και αφέθησαν ελεύθερα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.