Ανοικτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός εκμίσθωσης ισογείου καταστήματος στην Ηλιούπολη
Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου  (ΕΤΑΔ.) Α.Ε ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση ακινήτου της στο Δήμο Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για διαγωνισμό εκμίσθωσης ισογείου καταστήματος στην Ηλιούπολη, εμβαδού 26,50τ.μ. και βοηθητικού χώρου εμβαδού 1,70τ.μ. με κωδ. Διαγωνισμού Q13033Ν12Α, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στο Δήμο Ηλιούπολης.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Πέμπτη 20.04.2023, 14.00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία, και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 3339711 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Επίσης, δείτε εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.