Ανδρέας Κονδύλης: Το όραμα δεν έχει όρια




Συγκίνηση, ενθουσιασμός και αγωνιστικό φρόνημα κυριάρχησαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο πλήθος που κατέκλυσε το «Κάρολος Κουν» για την κοπή της πίτας τής ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο» του νυν Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.
Περιστοιχισμένος ο Δήμαρχος από όλους τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες, ολοφάνερα συγκινημένος από τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου του Αλίμου, αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής αρχής μέσα στις δύο θητείες που έχουν προηγηθεί και παρουσίασε τα νέα μελλοντικά έργα που έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται.

Καθαρή πόλη, πλήρης οδοφωτισμός με LED, συνεχής αναβάθμιση σχολικών και αθλητικών χώρων, δημοτική συγκοινωνία, ψηφιακός κόμβος, σημαντική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου με μείωση των χρεών κατά 56% και προϋπολογισμό ρεκόρ για το 2023 που θα φτάσει τα 75 εκ. ευρώ, επιτυχημένη προσπάθεια στην ανακύκλωση, νέες κοινωνικές δομές, δημοτικό σινεμά και πλήθος πολιτιστικών δρωμένων, σώμα εθελοντών πολιτικής προστασίας, αγώνας για μείωση ηχορύπανσης από τα καταστήματα της παραλίας και πλήθος βραβεία από Ελλάδα και εξωτερικό είναι ορισμένα από τα επιτεύγματα της τρέχουσας Δημοτικής αρχής, εν μέσω πανδημίας, πολέμου στην Ουκρανία και ενεργειακής κρίσης

Και «το όραμα δεν έχει όρια», όπως τόνισε ο Ανδρέας Κονδύλης, καθώς ετοιμάζεται το νέο Δημαρχείο με συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών στον ίδιο χώρο και υπόγειους χώρους στάθμευσης, δύο νέοι μεγάλοι παιδικοί σταθμοί, το νέο κλειστό γυμναστήριο, ποδηλατόδρομος, πολιτιστική διαδρομή, βελτίωση των σχολικών κτηρίων, ράμπες ΑμεΑ σε όλα τα πεζοδρόμια, αξιοποίηση των 40 στρεμμάτων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού που πρόσφατα απέκτησε ο Δήμος και όπου πρόκειται να δημιουργηθούν πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές και πολλά άλλα έργα.

Στην εκδήλωση, όπου περευρέθησαν βουλευτές και υποψήφιοι των εθνικών εκλογών (κκ. Τάκης Θεοδωρικάκος, Σοφία Βούλτεψη, Κων/νος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, Γιάννης Καλλιάνος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Σπανάκης, Τάσος Γαϊτάνης, Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά από τη Ν.Δ., Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Τόνια Αντωνίου, Παύλος Χρηστίδης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Στέφανος Ξεκαλάκης, Νίκος Ανδρουλακάκης, Άρης Τσαμπίρας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.ά.) ο Ανδρέας Κονδύλης, ευχαριστώντας όλους τους πολίτες για την παρουσία τους τόνισε: Στην πορεία μας προς τις εκλογές είναι δύο οι βασικοί μας αντίπαλοι: Ο εφησυχασμός των πολιτών, αλλά και η κακής ποιότητας αντιπολίτευση».



Ο Ανδρέας Κονδύλης έκοψε κομμάτια για όλους τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στο τέλος έκοψε κομμάτια και για δύο Δημοτικούς Συμβούλους που ήταν παρόντες, προέρχονται από άλλες παρατάξεις και, όπως ανακοινώθηκε, προσχωρούν στην ανεξάρτητη κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο» και θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές με τον Ανδρέα Κονδύλη. Πρόκειται για τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Μανώλη Μιχαλέτο, που είχε εκλεγεί με την παράταξη «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα» και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Χαρίτο, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.