Nέα Σμύρνη: Ο Κουτελάκης καταδικάζει τις απειλές που δέχτηκε η Δήμητρα Νάνου
Eπικοινωνία με την Δήμητρα Νάνου, με αφορμή την ανάρτησή της για τις απειλές που δέχτηκε, είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, της δήλωσε την συμπαράσταση του και της ζήτησε να μην πτοηθεί από τέτοιες ενέργειες τραμπουκισμού.

“Επικοινώνησα σήμερα το πρωί αμέσως μετά την ανάρτηση της Δ.Νάνου με την οποία κατήγγειλε ενέργεια εκφοβισμού της με ανθοδέσμη και επιστολή εξω απο την πόρτα του σπιτιού της, απειλητική και ανάρμοστη, με στοχο να αποτρέψει την υποψηφιότητα της στο Δήμο Ν.Σμύρνης.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Της δήλωσα την συμπαράσταση μου και της ζήτησα να μην πτοηθεί από τέτοιες ενέργειες τραμπουκισμού. Της είπα οτι μπορούμε όλοι οι υποψήφιοι να δημιουργήσουμε μέτωπο κατά των απειλών και των εκβιασμών που απειλούν πρόσωπα και θεσμούς και εν τέλει την Δημοκρατία.

Με ευχαρίστησε ευγενικά όπως πάντα πράττει η Δ.Νάνου για την επικοινωνία μας αυτή.

“Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα εξωθεσμικό και “νυχτοβιο” κέντρο να παρέμβει στις Δημοτικές Εκλογές στην πόλη και στην καθημερινότητα της.

Είμαστε σήμερα με την Δήμητρα και αύριο με όποιον άλλο συνάδελφο δεχθεί τετοιες απειλες…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.”

Μία ανθοδέσμη με ένα απειλητικό μήνυμα, κατήγγειλε ότι δέχτηκε στο σπίτι της, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου, η οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Σμύρνης, στις εκλογές του επόμενου Οκτωβρίου. “Να μην τολμήσεις να ασχοληθείς με τον Δήμο Νέας Σμύρνης”, “θα είσαι το επόμενο θύμα της πλατείας” και διάφορες άλλες απειλές και σεξιστικές ύβρεις ήταν το περιεχόμενο της επιστολής, η οποία βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Νέας Σμύρνης. Η Δήμητρα Νάνου υπέβαλε έγκληση κατά αγνώστων ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. “Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας. Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι” αναφέρει σε ανάρτησή της. Δείτε αναλυτικά τι λέει η Δήμητρα Νάνου:

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω από την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα.

Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης”, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου “καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.

Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:

Ψάχνεις τηλέφωνο ή διεύθυνση δημόσιας υπηρεσίας;
Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.

Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.

Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.