Σε επιφυλακή το νεοσύστατο Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλίμου




Αργά το βράδυ της Κυριακής και μόνο αν υπάρχει πολύ έντονη χιονόπτωση στην πόλη θα παρθεί απόφαση για κλείσιμο των σχολείων τη Δευτέρα, λόγω της κακοκαιρίας, λέει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου για την επερχόμενη κακοκαιρία:

“Η βαρυχειμωνιά “Μπάρμπαρα” είναι προ των πυλών και καλό είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι, για την περίπτωση που αποδειχτεί τόσο έντονη, όσο προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι.

• Οι Υπηρεσίες του Δήμου, και ιδιαίτερα, τα κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, είναι σε αυξημένη επιφυλακή. Το ίδιο και το νεοσύστατο Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, που συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αλβανός.

• Το Α’ ΚΑΠΗ Αλίμου (λεωφ. Καλαμακίου 72) θα είναι ανοικτό και θερμαινόμενο από το Σάββατο 4/2/2023 έως και την Τρίτη 7/2/2023, για τη φιλοξενία-προστασία πολιτών από το ψύχος. Αν υπάρξει ανάγκη, υπάρχει και δυνατότητα διανυκτέρευσης. Πληροφορίες στα τηλ.: 6944900690, 6983504244, 6945248982.



Ανδρέας Κονδύλης: “Οι φωτογραφίες είναι από την περυσινή πρωτόγνωρη κακοκαιρία “Ελπίδα”, την οποία ο Δήμος μας είχε αντιμετωπίσει με μεγάλη ετοιμότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Είμαστε και πάλι σε πλήρη ετοιμότητα, ελπίζω βέβαια η “Μπάρμπαρα” να αποδειχθεί ηπιότερη από την περυσινή “Ελπίδα”

• Παρακαλούμε να διαβάσουν όλοι οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, τις χρήσιμες οδηγίες για την αυτοπροστασία τους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου:

www.alimos.gov.gr/dimofili/politiki-prostasia/

• Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους συναρμόδιους φορείς και για κάθε ζήτημα θα υπάρξει, εφόσον χρειαστεί, νεότερη Ανακοίνωση-Ενημέρωση από τον Δήμο μας.

• Ειδικά για τους φίλους μου, μαθητές γυμνασίων και λυκείων, που σε τέτοιες περιπτώσεις μου ζητάνε “να κλείσουμε τα σχολεία”, ενημερώνω προκαταβολικά ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν υπάρχει πολύ έντονη χιονόπτωση στην πόλη μας και αφού προηγηθεί συνεννόησή μας με τους όμορους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει σχετική Ανακοίνωση, αργά το βράδυ της Κυριακής.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.