Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου – Φάνης Πάλλη Πετραλιά με φόντο την ανάπτυξη στον Νότιο Τομέα της Αθήνας
Οι γειτονιές του Νότιου Τομέα της Αθήνας και η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής ήταν από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και της πρώην υπουργού Φάνης Πάλλη- Πετραλιά. Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που είχε με την κυρία Πετραλιά σε ανάρτησή του στα social media:

“Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα για τη μεγάλη λαϊκή μας παράταξη. Η πολυετής της διαδρομή στο δημόσιο βίο είναι συνυφασμένη με τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και άρρηκτα συνδεμένη με την πολιτική ευπρέπεια και το κοινοβουλευτικό ήθος.
Η πολύτιμη εμπειρία της αλλά και η πλούσια παρακαταθήκη της αποτελούν σήμερα για εμένα έναν πολύτιμο προσωπικό οδηγό, ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Με την Φάνη είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τους Δήμους και τις γειτονιές μας, στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.”


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.