Σε πρώτο πλάνο το Κύπελλο για Γιούβε, πίεση για νίκη στη Ρεάλ




Μετά την… εξοντωτική τιμωρία που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να βγει στην Ευρώπη και να αποφύγει την οικονομική καταστροφή. Νίκη θέλει η Ρεάλ, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 5 βαθμούς.

974. Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (22:00)

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της La Liga. Η απώλεια βαθμών της Ρεάλ κόντρα στη Σοσιεδάδ σε συνδυασμό με τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις, έχουν αυξήσει τη διαφορά από την κορυφή στους 8 βαθμούς, οπότε υπάρχει πίεση για το «τρίποντο» απόψε στο στρατόπεδο των Μαδριλένων. Με υπηρεσιακό η Βαλένθια, καθώς μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα ο Τζενάρο Γκατούζο αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Δύσκολη συγκυρία για να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, προβάδισμα στην έδρα και το 1.85 του άσου, με -1,25 ασιατικό χάντικαπ.



975. Γιουβέντους – Λάτσιο (22:00)

Κλείνουμε με Κύπελλο Ιταλίας και τον νοκ άουτ προημιτελικό, με την ομάδα που θα επικρατήσει να αντιμετωπίζει την Ίντερ στους «4». Πολύ βαρύ το κλίμα στη Γιουβέντους, μετά την τιμωρία 15 βαθμών που της επιβλήθηκε ουσιαστικά έχει… αποχαιρετήσει το τρένο της ευρωπαϊκής εξόδου μέσω του πρωταθλήματος, οπότε το Κύπελλο περνά σε πρώτο πλάνο. Η Λάτσιο «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει κακή πρόσφατη παράδοση στο Μιλάνο (0-1-4).

Θα δώσουμε προβάδισμα στο επιπλέον κίνητρο της «Βέκια Σινιόρα» και τον άσο του 2.14 στη στοιχιμαν.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.