Δήμος 3Β: Εκβιάζουν την αντιδήμαρχο Όλγα Πολίτη με γυμνές φωτογραφίες που είναι προϊόν φωτομοντάζ (VIDEO)




“Νιώθω βιασμένη, έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου ουσιαστικά…Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση να είμαι θύμα μια τέτοιας επίθεσης… είναι φοβερό” λέει αποκλειστικά στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Παδείας στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιχειρηματίας του τουρισμού, Όλγα Πολίτη.

Ο εφιάλτης για την Όλγα Πολίτη ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Ξαφνικά βλέπει το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια λαμβάνει μηνύματα στο email της. Οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμη και σε ανθρώπους που γνωρίζει με τίτλο: Δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή!

Είναι photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες οι οποίες διαδίδονται με email και πράγματα τα οποία υποτίθεται έχω πει και δεν τα έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα, ότι είναι κάτι που δεν έχω δει σωστά. Έπαθα πανικό.

Μετά το αρχικό σοκ η Όλγα Πολίτη αποφασίζει να δράσει. Απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποκαλύψει ποιοι την εκβιάζουν. “Θα το φτάσω εκεί που πρέπει να το φτάσω μέχρι να βγει η αλήθεια και να προχωρήσω και να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν και οι υπαίτιοι. Γιατί αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί”.



“Τους προειδοποιώ ότι θα βρεθούν, είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα, προβλέπονται βαρύτατες ποινές και προχωρούμε ήδη σε μηνύσεις και αργότερα και σε αγωγές. Αλίμονο αν το 2023 στοχεύουμε και χτυπάμε γυναίκες σεξιστικά” λέει ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής

Το μήνυμα της Όλγας Πολίτη είναι ξεκάθαρο: Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα να είναι δυνατές και πραγματικά στο τέλος η αλήθεια θα φανεί” Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.