Γιώργος Παπανικολάου: “Πρόεδρε, σας ευχαριστούμε για όλα”
Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, για την απόφασή του Κώστα Καραμανλή, να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές:

“Με τον Κώστα Καραμανλή μας ενώνει μια μακρόχρονη και βαθιά πολιτική και προσωπική σχέση, από τότε που εξελέγη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια Πρωθυπουργός.


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Με έχει στηρίξει αποφασιστικά σε κρίσιμα βήματα της ζωής μου και ήταν δίπλα μας στην πιο ευτυχισμένη μου στιγμή, στο γάμο μας με την Εύα.

Η σημερινή του απόφαση με λυπεί, αλλά είναι απόλυτα συμβατή με τον τρόπο που πολιτεύεται εδώ και δεκαετίες, από τα φοιτητικά του χρόνια στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στην ΟΝΝΕΔ ακόμα: Με απαράμιλλο ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, αγάπη για την πατρίδα.

Είμαστε βέβαιοι ότι με γνώμονα τις ίδιες αρχές και αξίες θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα, όποτε το κρίνει εθνικά αναγκαίο και να στέκεται δίπλα στην παράταξη, όπως έπραττε πάντα στο ακέραιο. Πρόεδρε, σας ευχαριστούμε για όλα.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.