Άσπρη μέρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το χιόνι έφτασε στη θάλασσα και έδωσε χαρά στους Γλυφαδιώτες που το απόλαυσαν με τους δρόμους ανοικτούς και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Από τις 4 τα ξημερώματα, πριν ακόμη αρχίσει η χιονόπτωση που ξεκίνησε περίπου στις 6 π.μ., ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ήταν στους δρόμους μαζί με τους Αντιδημάρχους Άννυ Καυκά, Μάριο Κασσέρη, Γιάννη Σκαλτσά και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Τσαμπίρα και συντόνιζε την επιχείρηση ρίψης αλατιού στους κεντρικούς δρόμους και στα στενά με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα – πολυεργαλεία που προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Γλυφάδας και τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως εκχιονιστικά και αλατιέρες.

Όλος ο μηχανισμός του Δήμου Γλυφάδας ήταν επί ποδός, η Πολιτική Προστασία και η εθελοντική ομάδα Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ. Γλυφάδας στην πρώτη γραμμή, ενώ παράλληλα με τις αλατιέρες επιχειρούσαν και τρεις φορτωτές στους οικισμούς που βρίσκονται στα όρια της πόλης μας, στους πρόποδες του Υμηττού. Χάρη στην υπερπροσπάθεια αυτή όλοι οι δρόμοι έμειναν ανοικτοί και κυριάρχησε η χαρά του χιονιού.

«H “Μπάρμπαρα” ήρθε και στη Γλυφάδα – και μας βρήκε καλά προετοιμασμένους: Από τις 4 τα ξημερώματα, με τα νέα και πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος μας, ρίχνουμε αλάτι σε κεντρικούς δρόμους και στενά, κάνουμε εκχιονισμό, μεριμνούμε για τυχόν προβλήματα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Το πενταψήφιο 15464 του Δήμου μας, θυμίζουμε και πάλι ότι λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν προκύψει σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Ο χιονιάς δεν πέρασε ακόμα, το τελευταίο ανακοινωθέν από την ΕΜΥ τονίζει ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο. Πάντα σε τέτοια φαινόμενα ακούμε με μεγάλη προσοχή τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας». Φωτογραφίες: Zisimos Zizos PhotographyNikos Christofakis Photographer



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.