O Aντύπας δέχτηκε επίθεση από θαμώνα στην πίστα (VIDEO)




Επεισόδιο συνέβη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας. Ο λαϊκός τραγουδιστής έλεγε τη διαχρονική επιτυχία του «Είμαι στα χάι μου» όταν ένας θαμώνας ανέβηκε στη σκηνή και τον χτύπησε.

Ο Αντύπας ξαφνιάστηκε ενώ ο εξαγριωμένος θαμώνας δεν δίστασε να σπρώξει και την κοπέλα με τα λουλούδια που τον πλησίασε. Πελάτες του μαγαζιού ανέβηκαν στην πίστα και τον απομάκρυναν ενώ ο Αντύπας συνέχισε να τραγουδάει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του.

Oι δηλώσεις του τραγουδιστή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.



«Η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.