Boύλα: Οι πρώτες στιγμές του τροχαίου με την 15χρονη μαθήτρια




Τις πρώτες στιγμές του τροχαίου με την παράσυρση της 15χρονης μαθήτριας περιγράφει με ανάρτησή του ο τοπικός σύμβουλος Βούλας, Στέλιος Κλήμης:

“Τώρα μπορώ να αναφερθώ στο ατύχημα, αφού μέχρι και πριν λίγη ώρα ενοχλούσα κοντινά και φιλικά πρόσωπα της μαθήτριας για να μάθω την εξέλιξη της υγείας της.
Καλύτερη εικόνα θα έχουμε αύριο, προς το παρόν θα μείνουμε εδώ και να ευχηθούμε στο κορίτσι ταχεία ανάρρωση και στους γονείς της να μη λαχταρίσουν ποτέ ξανά για το παιδί τους.
Βρέθηκα στο σημείο του ατυχήματος στη συμβολή της οδού Πειραιώς και Λ. Βουλιαγμένης στη Βούλα σχεδόν από την πρώτη στιγμή.
Η μαθήτρια ήταν ήδη μέσα στο ασθενοφόρο και έτοιμη για μεταφορά, περίμεναν να έρθει ο πατέρας της για συνοδεία που είχε ήδη ειδοποιηθεί, επειδή όμως πέρναγε ο χρόνος, τη μαθήτρια συνόδεψε ο διευθυντής του λυκείου που είχε φτάσει στο σημείο. Αφού έφυγε το ασθενοφόρο, λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο πατέρας και κατευθύνθηκε προς το παίδων όπως τον ενημερώσαμε.
Στη συνέχεια
Μίλησα με τις συμμαθήτριες του κοριτσιού και με την οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ με τα μικρά της αγκαλιά να στέκονται στο δρόμο. Τους πρότεινα να μπουν τα παιδάκια μέσα στο αυτοκίνητο της Δημοτικής μας αστυνομίας για να μην είναι εκτεθειμένα στο κρύο, αλλά και να μη βλέπουν όλη αυτή την εικόνα, δυστυχώς δεν ήθελαν.
Τα δύο κορίτσια που ήταν και αυτόπτες μάρτυρες μου είπαν πως η συμμαθήτριά τους πέρναγε από τη διάβαση των πεζών όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.
Η οδηγός που συνόδευε δύο ανήλικα κορίτσια Δημοτικού, είπε πως το κορίτσι πέρναγε τη λεωφόρο λίγα μέτρα μετά το φανάρι και όχι από τη διάβαση.
Η φωτογραφία που τράβηξα δείχνει σπασμένο αντικείμενο του αυτοκινήτου κοντά στη διάβαση.
Φως στην αλήθεια θα ρίξει η κεντρική κάμερα της τροχαίας στη λεωφόρο.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πάρουμε θέση ούτε να βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Συγχαρητήρια στον υπάλληλο της Δημοτικής αστυνομίας που έπραξε τα δέοντα, στον συμπολίτη μας που τοποθέτησε το αυτοκίνητό του ως ασπίδα για να προστατέψει τη μαθήτρια που ήταν στην άσφαλτο, στο ΕΚΑΒ που έφτασε σε χρόνο αστραπή, στον Κο Βασίλης Παπαμιχαήλ που συντόνισε το κομφούζιο που γινόταν μέχρι την έλευση της τροχαίας και στον φίλο Ntaos Antonis που ήρθε μαζί μου για βοήθεια. Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα.”

Δείτε το βίντεο από το OPEN τη στιγμή της παράσυρσης:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.