Best City Awards 2023: Έλαμψε για μία ακόμη χρονιά ο Άλιμος




Έξι συνολικά Βραβεία (3 Χρυσά, 1 Ασημένιο, 2 Χάλκινα) απέσπασε ο Δήμος Αλίμου στα Best City Awards 2023!

Για 7η χρονιά η BOUSSIAS Events με την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και με την Τιμητική Υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιβράβευσαν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Τα Best City Awards, τα μοναδικά και κορυφαία βραβεία της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


“Ο Δήμος μας ξεχώρισε και φέτος πανελλαδικά, συγκεντρώνοντας 6 σημαντικές διακρίσεις, κυρίως για την δράση του στο περιβάλλον, την ανακύκλωση και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης
“Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου για την πολλή και σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά, αλλά και τους συμπολίτες μας, που συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε κάθε νέα προσπάθειά μας για την ανακύκλωση, τους μπλε και καφέ κάδους, τη φροντίδα του περιβάλλοντος.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, δυναμικά, καινοτόμα, αποτελεσματικά!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.