Πέθανε στον ύπνο του 15χρονος μαθητής – Τον βρήκαν νεκρό τα αδέλφια του




Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα του χωριού Λάλας, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, τα αδέρφια του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, στο κρεβάτι του, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το παιδί ήταν νεκρό, όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ. Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί είχε καταλήξει.

Όπως αναφέρει επίσης το newsit υπήρχε ιατρικό ιστορικό, καθώς ο άτυχος 15χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες.



Η σορός του άτυχου αγοριού αναμένεται να μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί το πρωί της Τρίτης (10.01.2023) σε νεκροψία – νεκροτομή.

Οι γονείς του άτυχου ανήλικου ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, και έχουν άλλα τρία παιδιά, που πλέον μαζί και με όλη την τοπική κοινωνία του χωριού Λάλα βυθίστηκαν στο πένθος με τον ξαφνικό χαμό του 15χρονου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.