Γλυφάδα: Συνεχής φροντίδα των αδέσποτων της πόλης από τον δήμο




Εντατική είναι η φροντίδα της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο της πόλης ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) για τις γάτες που ζουν στη Γλυφάδα. Καθημερινά μεταφέρονται στους συνεργαζόμενους με τον Δήμο κτηνιάτρους για στειρώσεις και οποιαδήποτε άλλη ιατρική φροντίδα έχουν ανάγκη και στη συνέχεια επιστρέφονται στα σημεία όπου έχουν μάθει να ζουν, υγιείς και δυνατές.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις για τη συνεχή και αδιάλειπτη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Με τον τρόπο που δρα ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει ούτε ένας αδέσποτος σκύλος στην πόλη. Όλα τα σκυλιά βρίσκονται σε συνεργαζόμενες με τον Δήμο δομές φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών και προωθούνται προς υιοθεσία.

Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και δράσεων του Δήμου για τα αδέσποτα, Μαίρη Μηλιαρέση, βρίσκεται καθημερινά επί ποδός μαζί με τις αρμόδιες υπαλλήλους του Δήμου Γλυφάδας. Φροντίζουν τα σκυλιά που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης και, παράλληλα, πηγαίνουν στις γειτονιές της πόλης ύστερα από αιτήματα των κατοίκων στο Fix my City και περισυλλέγουν τις αδέσποτες γάτες, με ρυθμό περίπου 10 την ημέρα.



Ο Δήμος προμηθεύει με τροφή τις γατοαποικίες της Γλυφάδας.

«Η δράση του Δήμου μας για τα αδέσποτα, περιλαμβάνει καθημερινή προσπάθεια, με αστείρευτη αγάπη! Ο Δήμαρχός μας Γιώργος Παπανικολάου στηρίζει κάθε δράση που αφορά στα ζώα της πόλης μας και να περιμένετε σύντομα εκπλήξεις! Διότι, όπως γνωρίζετε, το μότο του είναι: η ζωή μας αλλάζει με έργα», τονίζει η Αντιδήμαρχος Μαίρη Μηλιαρέση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.