Έφυγε ο “Καλός Σαμαρείτης” των Νοτίων Προαστίων




Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του “Καλού Σαμαρείτη πατέρας Δημήτριος Νάτσης. Όπως αναφέρει το σωματείο “Καλός Σαμαρείτης” ήταν δάσκαλος, ακούραστος εργάτης της εκκλησίας, με ταπεινοφροσύνη, αγάπη και ένας άνθρωπος που αδιαλείπτως προσευχόταν για όλους μας. “Είναι σίγουρο που ο καθένας μας έχει την δική του ανάμνηση και ένα δίδαγμα από τον Παπαδημήτρη. Ας κρατήσουμε στην σκέψη και την ψυχή μας την καλοσύνη τις αξίες του και ας αξιωθούμε να συνεχίσουμε το έργο του. Τον αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό! Καλό Παράδεισο.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργυρούπολης. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Λογ/σμο της ALPHA BANK : 003439 IBAN GR 2801403750375002002003439 “Καλός Σαμαρείτης”

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Προσαρμογής ΑμεΑ με την επωνυμία “Καλός Σαμαρείτης” ιδρύθηκε το 1978, από τον πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Νάτση και ομάδα γονέων με ανάπηρα παι­διά. Είναι αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό Σωματείο. Περιθάλπει ΑμεΑ και των δύο φύ­λων εφ’ όρου ζωής από τα Νότια Προάστια της Αττικής, που πάσχουν από βαριά εγκεφαλική παράλυ­ση, με αποτέλεσμα νοητική υστέρηση και κινητικά προβλήματα.​​



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.