«Το πιο όμορφο λουλούδι» στο Αμφιθέατρο του Στρογγυλού Σχολείου «Τάκης Ζενέτος»
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου έχει τη χαρά να παρουσιάζει το Παιδικό Εργαστήρι Θεάτρου με το έργο «Το πιο όμορφο λουλούδι» σε σκηνοθεσία και διδασκαλία Μαρίας Μπακέλλα, για έξι παραστάσεις (27,28,29 Ιανουαρίου & 3,4,5 Φεβρουαρίου 2023) στο Αμφιθέατρο του Στρογγυλού Σχολείου «Τάκης Ζενέτος» και ώρα 19:00 με ελεύθερη είσοδο!


Οι παραστάσεις του Παιδικού Εργαστηρίου Θεάτρου που είχαν αναβληθεί λόγω ασθενείας των συμμετεχόντων είναι τώρα γεγονός και αναμένουμε να τις παρακολουθήσουμε με μεγάλη ανυπομονησία!
«Το πιο όμορφο λουλούδι» είναι μια ιστορία βασισμένη σε έναν παραδοσιακό κινέζικο μύθο, ο οποίος περιέχει ένα σημαντικό μάθημα για την υπομονή, την ειλικρίνεια και τη δύναμη που έχουμε μέσα μας.
Ποιο παιδί θα καταφέρει με το σπόρο που έδωσε ο βασιλιάς, ύστερα από τρεις μήνες, να φέρει μπροστά του το πιο όμορφο λουλούδι; Με ένα ανατρεπτικό τρόπο, το έργο μαθαίνει στα παιδιά ότι στο τέλος η ειλικρίνεια φέρνει πραγματικές ανταμοιβές. Ο ήρωας της ιστορίας χρειάζεται θάρρος και κουράγιο για να πει την αλήθεια μπροστά σε όλους! Ο σπόρος της αλήθειας ανθίζει στο τέλος και είναι πράγματι το πιο όμορφο λουλούδι.
Ας θαυμάσουμε λοιπόν την αλήθεια έτσι ατόφια και γλυκιά, όπως μόνο τα παιδιά μας μπορούν να τη μεταφέρουν.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.