Ο Ανδρέας Κονδύλης επίτιμο μέλος του συλλόγου Μεσσαριτών Θήρας
O σύλλογος Μεσσαριτών Θήρας “Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος”, ανακήρυξε επίτιμο μέλος του τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη. Η τιμητική πλακέτα δόθηκε στον δήμαρχο από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, Αρτέμη Καραμολέγκο κατά τη διάρκεια του ετήσιου χορού του συλλόγου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 20123. Η δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη:

“Με πολύ μεγάλη συγκίνηση αποδέχτηκα σήμερα την τιμητική έκπληξη που μου επεφύλαξε ο Σύλλογος Μεσσαριτών Θήρας “Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος”, ο οποίος με ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος του.
Πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς και δραστήριους Συλλόγους του Αλίμου, που συνδιαμόρφωσε με τη δράση του τη σύγχρονη φυσιογνωμία της πόλης μας.
Γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία τιμή που επιφυλάσσουν για σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων που πραγματικά αγαπάνε, τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και δεσμεύομαι να είμαι πάντοτε στο πλευρό τους, με όλες μου τις δυνάμεις.”


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.