“Μου έφαγε 200.000 ευρώ” – Βίντεο με τη 47χρονη που έψαχνε τον λογιστή για να τον σκοτώσει




Πατέρας δύο κοριτσιών ήταν ο 50χρονος λογιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, το βράδυ της Δευτέρας, στο Μοσχάτο. Μαζί του εκείνη την ώρα ήταν και μία 47χρονη γυναίκα, η οποία, το πρωί της Τρίτης, ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του άντρα.

Η έρευνα για τον απαγχονισμένο άνδρα και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του «παζλ», μετά την ομολογία της 47χρονης, η οποία ήταν παρούσα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στη οδό Γράμμου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος, επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Ακολούθησε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.



Μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος φέρεται να της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω».

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και εκείνη να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

 Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.

Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.

Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ίδια φέρεται να είπε, στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί, δεν ήξερε τι να κάνει, μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Λίγα λεπτά, μάλιστα, πριν συναντήσει το θύμα της, η 47χρονη έχει καταγραφεί απο κάμερα κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται να περπατά βιαστικά, αναζητώντας το ακριβές σημείο του σπιτιού του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησιάζει υπάλληλο καταστήματος, ο οποίος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι τον ρώτησε αν γνωρίζει τη διεύθυνση του θύματος: «Με ρώτησε πού είναι η διεύθυνση… Πάρε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω».

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πειραιά δεν έχουν αποκλείσει κι άλλα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου, παρά την ομολογία της 47χρονης. Σύμφωνα με ένα εξ’ αυτών, η δράστις δολοφόνησε τον άνδρα και στη συνέχεια τον σήκωσε μόνη της και τον έβαλε στη θέση, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος, προκειμένου να «σκηνοθετήσει» την αυτοκτονία. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται δύσκολο να κατάφερε να σηκώσει μόνη της τον 50χρονο, δεν θεωρείται και κάτι ακατόρθωτο.

Ακόμη ένα σενάριο που εξετάζουν, είναι το ενδεχόμενο να υπήρξε και παρουσία τρίτου ατόμου μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Ενός ατόμου που να βοήθησε την δράστιδα να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Το σενάριο αυτό θεωρείται σχετικά αδύναμο, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν και σχετικές μαρτυρίες που να ενισχύουν μία τέτοια εκδοχή.

Περισσότερο «φως», πάντως, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του θύματος. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αναμένεται να δείξουν, εάν ο θάνατός του επήλθε από απαγχονισμό ή από κάποια άλλη αιτία.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Πειραιά έχει στη διάθεσή της στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 50χρονος φέρεται να είχε διαπράξει απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, διέπραττε τις απάτες με δύο τρόπους. Είτε έπαιρνε χρήματα από τα θύματά του προκειμένου να τους νοικιάσει αυτοκίνητα με τη μέθοδο του leasing, αλλά κρατούσε τα χρήματα και δεν τους έδινε ποτέ τα οχήματα, είτε τους έλεγε ότι θα κατέθετε τα χρήματα σε προθεσμιακούς λογαριασμούς για κάποια χρόνια ή ότι θα τα επενδύσει και τελικά τα κρατούσε για τον εαυτό του.

Κάτι ανάλογο φέρεται να συνέβη και με την 47χρονη, η οποία ομολόγησε ότι τον βοήθησε να αυτοκτονήσει. Κατά δήλωσή της στους αστυνομικούς, ο 50χρονος της είχε αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.