Μαθητικό ποτάμι διαμαρτυρίας στη Νέα Σμύρνη
Εκατοντάδες μαθητές πλημμύρισαν τους δρόμους της Νέας Σμύρνης εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απειλή έξωσης των Σχολείων (8ο Γυμνάσιο – 7ο Λύκειο). Η εντυπωσιακή κινητοποίηση δείχνει την αποφασιστικότητα του μαθητικού κινήματος να συγκρουστεί με την αντιεκπαιδευτική πολιτική της Εστίας και του Δήμου.

«Έχουμε ιδανικά, θέλουμε σχολεία ανοιχτά» – «Δεν δίνετε λεφτά για Σχολεία, μόνο για λουσάτα Δημαρχεία» ήταν μερικά από τα συνθήματα των μαθητών


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Κείμενο – φωτογραφίες: Ελένη Γρηγοριάδου

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

“Επειδή απειλείται με έξωση, το σχολικό συγκρότημα, 7ο Λύκειο και 8ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης, από τον ιδιοκτήτη Πολιτιστικό Ίδρυμα «Εστία» λόγω οφειλόμενων μισθωμάτων από τον Δήμο Νέας Σμύρνης και με την αφορμή της δικάσιμου των αντίστοιχων μισθωμάτων στις 25 Ιανουαρίου 2023 σας καλούμε όλους στις 9:00 το πρωί στο σχολείο μας, 25 ης Μαρτίου 3, επί της κεντρικής πλατείας της Νέας Σμύρνης.

Ως γονείς και ως πολίτες απαιτούμε την απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολείων μας και την εφαρμογή οριστικής και σταθερής πολιτικής απόφασης ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να είναι ακριβώς αυτό, Παιδιά.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς, δημότες και μη.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΙΝΟΥΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.