Δήμος Αλίμου: Δωρεάν ατομικές συνεδρίες Coaching Επαγγελματικού Προσανατολισμού και σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος 




Ο Δήμος Αλίμου, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων, πραγματοποιεί δωρεάν ατομικές συνεδρίες Coaching Επαγγελματικού Προσανατολισμού και σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος  (Curriculum Vitae), προκειμένου δημότες και κάτοικοι που το επιθυμούν να καθοδηγηθούν κατάλληλα ως προς την εύρεση εργασίας.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από τον έμπειρο εκπαιδευτή Life Coacher, κ. Ευάγγελο Φαφούτη, ο οποίος είναι πιστοποιημένος σύμβουλος από την Integrity solutions, το MDI (management development institute), την CCU και τον AMA (American Management Association), έχοντας 15ετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και διαχείρισης προσωπικού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες και κατοίκους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι μεταξύ άλλων:

  • Τελειώνοντας το σχολείο θέλουν να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία, καθώς και τα ενδιαφέροντά τους, προκειμένου να ακολουθήσουν τον τομέα σπουδών που τους αντιπροσωπεύει.
  • Τελειώνοντας τις σπουδές τους ή απλά αναζητώντας εργασία, επιθυμούν να συντάξουν σωστά το Βιογραφικό Σημείωμά τους και να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα, για να το υποστηρίξουν, σε μια εργασιακή συνέντευξη.
  • Ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την προσωπική τους παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Επιθυμούν να ανακαλύψουν χρήσιμες πλατφόρμες εύρεσης εργασίας.
  • Εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αλλαγή της εργασίας τους και χρειάζονται συνδρομή ειδικού για τη διαχείριση και την κατάλληλη προετοιμασία για αυτήν την αλλαγή.

Οι δωρεάν ατομικές συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου), και είναι διάρκειας 45 λεπτών.



Για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να καλείτε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 210-9853580, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.