Γλυφάδα: Νέο σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων την Κυριακή 15 Ιανουαρίου




Θέλετε να μάθετε πώς να τοποθετείτε τις αντιολισθητικές αλυσίδες, ποιες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που έχετε και πώς να οδηγείτε με ασφάλεια στο χιόνι; Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου (11.00 – 15.00), επί των οδών Γρ. Λαμπράκη και Α. Μεταξά (Δρόμος των ποιητών), ειδική εκδήλωση εκμάθησης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Δείτε τι λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου:

“Την Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, διοργανώνουμε εκ νέου σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων!
Ο χειμώνας είναι πια εδώ για τα καλά, σε πολλά σημεία έχουν πέσει τα πρώτα χιόνια και είναι κρίσιμο για όλους να γνωρίζουμε πως να τοποθετούμε γρήγορα και με ασφάλεια τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητό μας.
Ελάτε, λοιπόν, να τα μάθουμε όλα: Ποιες αλυσίδες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που οδηγούμε, πως τις τοποθετούμε, πως οδηγούμε όταν χιονίζει.
Η ανταπόκριση στο πρώτο σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων ήταν πολύ μεγάλη και το δεύτερο θα γίνει από τον Δήμο μας αυτή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 11:00-15:00, στο «Δρόμο των Ποιητών» (Λαμπράκη & Μεταξά).
Οι ειδικοί θα είναι εκεί για να σας δώσουν όλες τις απαντήσεις.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν, απλά πρέπει να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα τα στοιχεία σας!
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα και άμεσα θα λάβετε μήνυμα με τις λεπτομέρειες.
Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη σχολή οδηγών Σχολή Οδηγών Ζήκος Αθανάσιος και την εταιρεία Americat Accessories GR, η οποία έχει ειδίκευση στην προμήθεια αντιολισθητικών αλυσίδων.
Σας περιμένουμε!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.