Άλιμος: Τσοπανόσκυλα που κυκλοφορούσαν ελεύθερα επιτέθηκαν σε σκύλο




Δύο μεγάλα τσοπανόσκυλα που κυκλοφορούσαν ελεύθερα, επιτέθηκαν την Πέμπτη 19/1 σε σκύλο γυναίκας στον Άλιμο και του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό στη βουβωνική χώρα. Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια, μετά από μεγάλες προσπάθειες κατάφερε να τον γλυτώσει και τον μετέφερε γρήγορα σε κτηνιατρείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το σωματείο ΣΑΖΑ Υιοθεσίες αδέσποτων ζώων Αλίμου που έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

“Προσοχή 2 τσοπανόσκυλα τιγρε χρώμα έχουν βγει από κάποιο κήπο και κυκλοφορούν Κεφαληνιας και Κ. Μεταξά στον Άλιμο. Κοινοποιηστε να βρεθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης να τα μαζέψει η αν ξέρετε διεύθυνση πείτε μας στα σχόλια”

Δείτε τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια Elizabeth Mimikelli:



“Σήμερα στις 7 το απόγευμα δύο τσοπανόσκυλα γύρω στα 45 κιλα επιτέθηκαν στον σκύλο μου έξω από την εκκλησία της Κοίμησης Θεοτόκου στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο.
Αν δεν σταματούσε ένας άνθρωπος που δεν πρόλαβα να ευχαριστήσω γιατί έφυγα τρέχοντας να τον τρέξω σε κτηνίατρο θα τον είχαν σκοτώσει.
Τα κλωτσούσα με όλη μου τη δύναμη και δεν τον άφηναν.
Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Νοσηλεύεται απόψε και αύριο θα χειρουργηθεί, έχει τρύπες παντού και είναι ξεσκισμενη όλη η βουβωνική χώρα του.
Είναι τόσο καλό ζώο που δεν αντιστάθηκε…
Αναζητώ τα δύο αυτά σκυλιά. Είναι ανοιχτόχρωμο τιγρε το ένα, μεγαλόσωμα πολύ, χοντρά. Δεν είναι ζώα που βγαίνουν βολτα, είναι από μάντρα η κάτι, δεν τα έχω δει ποτέ ξανά.
Πολύ προσοχή όσοι κινείστε στην περιοχή, αν βρουν μικρόσωμο σκύλο θα τον σκοτώσουν άμεσα.
Αν έχετε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.