“O Οχετός του Αλίμου” – Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κονδύλης για το λαθρόβιο και συκοφαντικό έντυπο που κυκλοφορεί στην πόλη




Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης για το λαθρόβιο έντυπο – οχετό που κυκλοφορεί στην πόλη με εντελώς ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο. Δυστυχώς όποιος σοβαρός άνθρωπος το πάρει στα χέρια του και το διαβάσει, θα διαπιστώσει την πολιτική κατρακύλα μερίδας της αντιπολίτευσης που κρύβεται από πίσω. Παρουσιάζει μία πόλη γεμάτη προβλήματα με ένα δήμαρχο βουτηγμένο στη διαφθορά. Ευτυχώς όσοι έχουν μάτια βλέπουν την πραγματικότητα και την τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητα τους, τα τελευταία 8 χρόνια. Δείτε τι αναφέρει ο δήμαρχος Αλίμου:

“Τον χειρότερο εαυτό της κατάφερε να ξεπεράσει η αντιπολίτευση!
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ξεκίνησε να κυκλοφορεί στον Άλιμο ένα ανώνυμο, λαθρόβιο έντυπο, γεμάτο ασύλληπτα ψέματα και χυδαιότητες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.
Ένα έντυπο ανέντιμο, συκοφαντικό και αξιόποινο, που αμαυρώνει την τοπική πολιτική ζωή και την μετατρέπει σε “βούρκο”. Με υποτιθέμενο “εκδότη” ένα ανύπαρκτο πρόσωπο και περιεχόμενο εντελώς ψευδές και ακραία δυσφημιστικό.

Πρόκειται για την πιο αποκρουστική και κακοήθη αντιπολιτευτική ενέργεια στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, η οποία ξεπερνά κάθε προηγούμενο παρακμιακής και “τοξικής” συμπεριφοράς.
Με την ενέργειά τους αυτή φανερώνουν τον πανικό και την απελπισία τους. Κυρίως όμως, δηλητηριάζουν τον τοπικό πολιτικό βίο, γεμίζουν λάσπη και τοξικότητα την κοινωνία, εκχυδαΐζουν τα ήθη και προσβάλλουν ηθικά και αισθητικά την πόλη μας. Αναπτύσσουν πλέον καθαρά εγκληματική συμπεριφορά, με οργάνωση και προσοχή, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.
Η Δημοτική Αρχή Αλίμου:

  • Προσφεύγει στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων και ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψη όποιων διανέμουν το χυδαίο και ανώνυμο αυτό έντυπο, καθώς και όποιων ενέχονται στη δημιουργία του.
  • Καλεί τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δημόσια και ξεκάθαρα να πάρουν θέση, καταδικάζοντας απερίφραστα αυτές τις εγκληματικές πρακτικές, που προσβάλλουν τους πολίτες και αμαυρώνουν την τοπική πολιτική ζωή.
  • Δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για μια πόλη και μια τοπική πολιτική ζωή με αξιοπρέπεια, ποιότητα, αισθητική, σοβαρότητα και ήθος. Όλες, δηλαδή, τις αξίες εκείνες, που καθημερινά αγωνιζόμαστε για να επικρατήσουν στον τόπο μας.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.